• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

Dzień dobry.
To ja nie będę wyjątkiem i powiem, że u mnie też wieje. :baffled: W ogóle zwariowana dzisiaj pogoda - raz słońce, raz drobna śnieżyca. I tak ze 4 razy od rana na zmianę. :crazy:

massiek Zdrówka dla Adka. Niezłe emotki. :-D:-D:-D

anitaaa84 Oj, tak takie Mrówy są wygadane. Na innym forum też miała podobną ilość. ;-):tak:

kasiade Dobrze, że Olguni nic nie jest. A temp może ma od ząbków? A wysypka jej przeszła?

crunch Nie mam pojęcia co wam wymyślili ze szczepieniem.

agawa25 Zdrówka dla chłopaków.

beti801 Super kawka.

crunch Zdrówka dla Reginki i Igorka. Znajome takie mają: NEBULIZATOR inhalator MEDEL Family 3 MASKI +gratis (581506296) - Aukcje internetowe Allegro Szwagierka też taki kupiła, ale nie wiem jak u nich się sprawdza.

anneczka1983 Zdrówka dla Marcelka.

agunia271 Zdrówka dla Wojtusia.

reklama
Dziewczyny to może faktycznie w piątek u Agatki ( Agatka pasuje Ci ) ?? i kto się pisze ??
ja tez sie piszę :tak::-):-) Tylko nie wiem jak trafię.. a kto jeszcze jedzie autem?
Jakby miały sie dziewczyny z kim zabrać to może nie jechałabym autem... :unsure:;-)Jakieś piffko by wypił :-):biggrin2:

ja, ja sie piszę - będę napewno :-D:-D:-D - może być w piątek :-D
no nie wiem... nie wiem czy jeszcze wolne miejsca są..:-D:-):-D

beti pracująca kobieto - pw :-)
odpisałam ;-)

Zdrówka chorowitkom !! :)

Ostatnia edycja:
ja jade carem wiec jakby co moge cie wziasc:-)
jesli oczywiscie chcesz ze mna jechac;-)
Ja też jestem chętna
005.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry