• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

Dzien dobry:-)

Mialam jechac na zakupy ale chyba zrezygnuje przez to co zobaczylam za oknem..:szok:
Mam tu pocieszenie dla wszystkich zalamanych pogoda:

martini-glass.jpg

A co sobie bedziemy żałować;-)

Nie bylo mnie tu wczoraj bo niestety przez Ciebie anneczko od nowa zaginęłam w sklepie allegro i czailam sie na okazje:-D mam nadzieje ze sie nie rozczaruje jak listonosz przyjdzie:dry::-)

zdrówka dla dzieciaczków - chorowitków

mnie sie tym razem nie uda wyjsc na spotkanko ale moze jak bedzie ładniej to sie uda spotkac w plenerze;-)

reklama
Hejka!!

dziękuję pieknie za życzonka zdrowka:tak::tak::tak::tak:mam nadzieje że szybko przejdzie:-(:-(dzis w nocy sie zryuwalam bo zapomniałam zalozyc W pampersa:baffled::baffled:na szczeście nie zesikał się:happy:

Anitka pochwal się co kupilas na allegro???
fajny drink...
super te wasze kawki są
Agatka dlaczego Cie nie bedzie???

witam zimowo :szok:
masakra jakaś ;-)

zdrówka dla chorowitków
anita ja też bardzo lubię allegro :-)
tylko trzeba by mieć kupę czasu :-D
kasiade czyli trzydniówka już za Wami :tak:zdróweczka
a jak Mikuś?
dziękuję za kawkę, drink zostawiam na później ;-)

moje dwa kaszlołki bez zmian (młody mocno zgorączkował w nocy)
do tego Regina ma potworn katar - może podłączę ją na stałe do odkurzacza :-D
teraz oglądają domisie więc chwileczkę spokoju
mrowa fajnie, że ręczniki kupione a jakie kolory wybrałaś?

Witam

Zdróweczka wszystkim:happy:

mmm piękna pogoda - moja Amelka się ucieszyła - wyszła pierwsza na zewnatrz - jak ja wyszłam to patrze a ona cała buzia w śniegu - pytam - jadłaś śnieg a ona nieeeee - i uśmiech:-):-):-)

Dziewczynki - to piatek godz. 20 - obecność obowiązkowa - sprawdzana z listą sporządzona przez Anię :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry