• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

Agatka co do pogody to powiem Ci ze doskonale pamietam jak rok temu klejalaś Amelke w plaszczyku i lakierkach w 1 dzień świat....i śnieg z balwanem chyba w 2 he he nawet tak fajnie to podpisałas:tak::tak::tak:

reklama
Crunch, Miki w porząsiu, dzięki. Zdrówka dla Twoich chorowitków!
Agunia u nas wysypka wyszła dokładnie w czaise, kiedy ustąpiła temperatura. Teraz się okaże, czy to faktycznie 3dniówka, jak będzie znikać z ciałka. Bo jak nie, to:confused:
Anneczka, do prądu się podpięłaś?:-D

hejka
pogoda dobija:wściekła/y: a my dzis do fryzjera z mela idziemy w końcu dała sie przekonac ze obetniemy włosy ufff:tak:
Anneczka nadal skaczesz:-D
Crunch kupiłam ecru uniwersalne mysle;-) pewnie ze cie zgarne :tak:
Anita to zaszalałas co;-) ja tez kupuje na allegro :tak:zwłaszcza zabawki bo sa zdecydowanie tansze niz w sklepie:tak:
Kasiude to macie 3dniówke za soba moi narazie nie mieli:dry:

dziewczyny zarejestrowałam sie na strone z wyprzedaza bielizny ale jak klikam zeby zamówic to mi kazuje znów sie zalogowac :no::wściekła/y: mimo ze jestem zalogowana i nie moge zamowic:-(

reklama
no i mi się udzieliła ta pogoda i zapadłam w drzemkę :-);-) ale już jesteśmy po i coś mi maruda marudzi :baffled: jeść nie chce pić też nie spać no chyba nie :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry