reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

agawa, a nie możesz już obniżyć poziomu łóżeczka?
ma obniżone tylko że się boję o jego głowę jak mi leci bezwładnie jak się puści szczebelków więc go samego tam nie zostawiam

póki co piszę :tak: nie tak jak wczoraj :-p tylko czasem tu kukam takie mam uzależnienie małe ;-)

reklama
madzik do aguni to pisałam bo widziałam jej ostatni post o rozmiarach i nie odświeżyłam sobie strony i nie zauwazyłam kolejnych postów :-D fajnie że u Z lepiej, a u nas chyba bez zmian :baffled:

agunia zdróweczka dla Woltulka :tak:

Anita super szybko doszły Ci przesyłkii ja na buty jutro czekam mam nadzieje że dojdą :sorry2:

Nikia szkoda że Cię nie będzie:-(

chociaz ja też nie wiem czy z tym katarem się między ludzi wybierać coby Was nie pozarażać

Nikia - obecnośc obowiązkowa :-)
Anneczka - Ty będziesz siedziała na fotelu a my przy stole :-D
Karolcia - dobrze, że z chłopakami juz wszystko dobrze

Hej :-)

Ale dzisiaj pieknie na polku , byłam na chwile w aptece odebrac kremik robiony dla Oskarka , szkoda ze go jeszcze na spacer wziąśc nie moge

Nikia szkoda ze Cie nie bedzie :-(

Karolcia super ze juz w domku jesteście i ze z chlopaczkami wszystko OK

Agatax dzięki za PW , w razie czego bede dzwonic ;-)

Madzikm to faktycznie duza dawke Zosia dostała

Mi tez sie kidys na szujskiego udało fajne rzeczy kupic , ale niestety ze spodniami nigdy utrafic nie moge , niby rozmiar OK ale okazuja sioe za krótkie i wszystkioe u mojej mamuśki laduja ( z czego ona bardzo zadowolona:-) )
Moze we wtorek sie wybiore , idzie któras na łowy ciuszkowe ??

Anita ale szybko doszły ciuszki :-) super ze wszystkie ładnie spasowały.

A ja kupiłam Oskarkowi garnituirek , tez własnie dzisiaj przyszedł , leży jak ulał , Oski super w nim wyglada :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry