reklama

Tarnów

Anitko mam pytanko pisalas ze pracowalas w salonie sam. czy moze w V????bo wiesz co, czesto są od nich ogloszenia i czasem dziwie sie ze maja taka rotacje pracowników:szok::szok::szok::szok:

reklama
Agatka pisalas o zastrzykach.Doma jakl miala 5 lat była na nerki na biofroksynie to bardzo bolesne zastrzyki, ktore podają ze środkiem znieczulającym...to byl koszmar...Doma wyla, wyrywala się a my z pielegniarką trzymałysmy ją z całych sił...zreszta strasznie chora wtedy byla..miala wysoka temp. i wagowo spadła na 15 kg:szok::szok::szok::szok:

widzę że imprezka się szykuje :) ja wpadłam tylko się pożegnać i życzyć wszystkim miłego weekendu bo nie wiem czy będę miała czas żeby tu wpaść.Agunia ja też się strrasznie cieszę że wróciłam

a swoją drogą popatrzcie jaka z Kasidove jest super koleżanka - śniadanie zrobiła a obiadu to już nie łaska :angry: heheheheh :-D
No proszę jak się rozbestwiły
045.gif

Dobrze że Agunia była przygotowana ;-)

A i nie dość ze kradziejki :-D to jeszcze alkoholiczki :-D
Agatax rogaliki
020.gif
Tylko nie przypal :-D

Marlenka super że Ł ok :-) Grzeczny ;-)?

Karolcia super ze Wam się wszystko układa :-) Kiedy do siebie wracacie?

Coś mnie oczy pieką
040.gif

Aaa przedszkolaki od Karoli wysłały Marzannę w kosmos
032.gif
024.gif

Ostatnia edycja:
reklama
He he to ładnie dziś dzieciaki pochodziły spać :szok: mojego na szczęście obudziłam około 17stej więc przed 22-gą mi nawet ładnie usnął ;-)

Agata no no rogaliki mniam ale pyszności przyrządzasz :tak:
Agunia ale smakowicie ten drinol wygląda a kolacyjka mmmmm....
Aniu czy ja też Ci mogę wysłać na pw swoje wymiary żebyś mi dobrze obliczyła?:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry