• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Tarnów

reklama
witka
ale super pogoda, wiosna juz chyba na calego sie rozkreca

karola dzieciaki sie przyzwyczaja, tylko kwestia czasu,

parkowe? super mi odpowiada po 16 dopiero :(, ale oczywiscie na mnie nie patrzcie, ja sie dostosuje lub nie:(

dziewczyny a powidzcie mi co z brmadzia, czemu jej jakos nie ma?

reklama
witam
my dzis ciezka noc mielismy..Oskar rzucal sie po łózeczku jak wariat..chyba go brzuch bolał:-(

Karolcia jak Ci sie nie podobaja to lepiej oddaj..ja mojemu kupilam fajne buciki w Oskarze na dole..byly wyprzedaze ale moze maja cos jeszcze..

my dzis chyba nie idziemy nigdzie na spacer bo trzeba dom doprowadzic do porzadku po tylu dniach laby..:eek:

One mi się podobają tylko nie wiem czy nadają się jeszcze na taką pogodę. Kupilam mu trzewiki takie pod samą kostkę a tu upały zapowiadają. Dałam za nie 39 zł więc tragedia nie jest ale ...

Agunia jeśli chodzi o parkowe to chętnie bym się wybrała ale mi pasuje wtorek albo czwartek najlepiej po 15.

Agawa współczuję.

Anita u mnie dzisiaj jakiś cyrk. Dominik jakoś usnąć nie może i ciągle popłakuje. Obawiam się że brzusiu może go boleć :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry