reklama
witka
ale super pogoda, wiosna juz chyba na calego sie rozkreca
karola dzieciaki sie przyzwyczaja, tylko kwestia czasu,
parkowe? super mi odpowiada po 16 dopiero
, ale oczywiscie na mnie nie patrzcie, ja sie dostosuje lub nie
dziewczyny a powidzcie mi co z brmadzia, czemu jej jakos nie ma?
ale super pogoda, wiosna juz chyba na calego sie rozkreca
karola dzieciaki sie przyzwyczaja, tylko kwestia czasu,
parkowe? super mi odpowiada po 16 dopiero
dziewczyny a powidzcie mi co z brmadzia, czemu jej jakos nie ma?
czesc monik!!!
Alez jest Brmadzia...tu pod innym nickiem MROWA1;-);-);-);-)
ale jaja, nie rozpoznalam chyba, juz sie zakrecilam hehe
agataxk
Fanka BB :)
Agatka no to superna parkowe byś z Amelka przyszla
![]()
zobaczę - biorę urlop bo mam zaległości
w weekedn się super obijałam a mam firanki do prania i jeszcze parę rzeczy - i mam zamiar się do kościoła wybrać w wielki czwartek i wielki piątek.hahah dobre Monika;-)ale jaja, nie rozpoznalam chyba, juz sie zakrecilam hehe

Anita moze zabki Oskarkowi ida? moj dzisiaj tez w nocy sie emczył ale znaleźlismy winowajce kolejna górna 3 ;-) i ma juz 12
ja raczej odpadam z parkowych w tym tyg choc jeśli cos sie zmieni to przyjde;-)
reklama
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
witam
my dzis ciezka noc mielismy..Oskar rzucal sie po łózeczku jak wariat..chyba go brzuch bolał:-(
Karolcia jak Ci sie nie podobaja to lepiej oddaj..ja mojemu kupilam fajne buciki w Oskarze na dole..byly wyprzedaze ale moze maja cos jeszcze..
my dzis chyba nie idziemy nigdzie na spacer bo trzeba dom doprowadzic do porzadku po tylu dniach laby..![]()
One mi się podobają tylko nie wiem czy nadają się jeszcze na taką pogodę. Kupilam mu trzewiki takie pod samą kostkę a tu upały zapowiadają. Dałam za nie 39 zł więc tragedia nie jest ale ...
Agunia jeśli chodzi o parkowe to chętnie bym się wybrała ale mi pasuje wtorek albo czwartek najlepiej po 15.
Agawa współczuję.
Anita u mnie dzisiaj jakiś cyrk. Dominik jakoś usnąć nie może i ciągle popłakuje. Obawiam się że brzusiu może go boleć :-(