reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

Hejka!!!

ja do parku też nie dotarłam:rofl2::rofl2:tak więc bylo parkowe bez bycia w parku:-D:-Djuz szłam kiedy S zadzwonil ze wraca i zrobilam obiad do końca i pojechalismy do Czchowa, wojtek pobiegał powrzucal kamorki a potem myliśmy auto u teściówki:baffled::baffled::baffled::baffled:
Anitaka gratulacje Oskarkowi...rozgaduje się
Crunch nie martw się Igorek sie rozgada mój tak gada że szok...teraz jest Tadziem-naszym paczkowym:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kasiu fajnie że dzień udany:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
a dziś byliśmy w Krynicy i Muszynie...kupilam oscypeczki, na obiedzie u babci byliśmy-dala nam mnostwo przetworów na święta-tam zaliczyliśmy plac zabaw i lodziarnie;-);-);-);-)

hejka
ale poszalałyscie;-)
Mysmy tez na polu spedzili cały dzionek:tak:
Kasiu to karolcia postrach zab ropuch ;-) a niechchiała jakiegos ksiecia odczarowac?;-)
Karola to super ze widac poprawe :tak: a pomoc anpewno ci bedzie potrzebna przy dwójce:tak:
Anita to gaduła ci rośnie;-)

agunia271 To niezłą mieliście wycieczkę.

kasiadove A może Karolcia księcia szukała. ;-)

A ja dla odmiany to zaliczyłam ze szwagierką małe spotkanie brafittingowe. :-)Nad jednym staniczkiem dluuuugo się zastanawiałam. Ostatecznie stwierdziłam, że owszem chcę jasny ale nie biały. Więc chwilowo zakup odłożyłam, ale muszę za chwilę odnotować stanikowe podsumowanie weekendu. Jedna dziewczyna kupiła sobie nowy, a jedna która przyszła nieostanikowana w jakimś ładnym standardowym 75B wyszła w nowym 65F. :-) I prawie zapomniała z przymierzalni stary zabrać. :-)

agunia super wyjazd :-)
kasiadove Karolinka nie całowała ropuchy? :-D:-D:-D
ania to kolejne ciekawe spotkanie zaliczone :-):tak:
karola dobrze, że teściowie pomagają :-)

my byliśmy u mojej babci na imieninach, potem szybka wyprawa po buty dla Reginy bo ze wszystkiego wyrosła :szok: a głupio tak jutro do lekarza w kozakach iść :rofl2: na szybkiego kupiliśmy półbuciki (straszne tłumy dzisiaj :confused2:)
resztę pewnie kupię na allegro (mamy już sprawdzone skórzane buciki Melania - a na allegro dobre ceny - zobaczcie sobie)
upolowałam też autko dla Igora na urodziny (bo ostatnio przegapiłam aukcję :zawstydzona/y:)
pospacerowaliśmy dzisiaj trochę - chociaż cały czas się zastanawiam czy dobrze robię skoro Regina jeszcze na antybiotyku :baffled:
ania co tam ciekawego oglądasz? T z G ?

Cześć!!!
Normalnie lato mamy i tym sposobem u nas dużo spacerków, działeczka i wygrzewanie starych kości ;-)

Karolcia, na pewno wszystko będzie w porządku. Matus się przyzwyczai a teściowie naprawią;-)
Anita, każda nowa umiejętność dziecka cieszy:tak:U mnie jest to samo;-)
Ania, ale fajnie masz z tym brafittingiem. To teraz będziesz musiała szukać okazji:sorry:

reklama
crunch pisze:
upolowałam też autko dla Igora na urodziny (bo ostatnio przegapiłam aukcję :zawstydzona/y:)
pospacerowaliśmy dzisiaj trochę - chociaż cały czas się zastanawiam czy dobrze robię skoro Regina jeszcze na antybiotyku :baffled:
ania co tam ciekawego oglądasz? T z G ?
nie - seriale na Polsacie - od 20 do 23. ;-) Może wystarczy żeby wszystko wyprasować. :confused2:
Melanie kiedyś mieli w CCC. My jutro jedziemy do Deichmana po półbuty dla Piotrka.

KasiaDe pisze:
Ania, ale fajnie masz z tym brafittingiem. To teraz będziesz musiała szukać okazji:sorry:

Fajnie. :tak: Na giełdzie Lobbowej nie ma, ale na allegro znalazłam. Może też na majowym spotkaniu ktoś będzie sprzedawać coś fajnego.

Do góry