reklama

Tarnów

reklama
Witam
Dana, gdzie zapisujesz Emilkę do przedszkola? Na Promienną? Pytam, bo mówili u nas w radiowęźle (tak, tak jeszcze coś takiego istnieje:-p), że najwięcej podań jest do przedszkoli nr 18, 24 (Westerplatte), 31 (Promienna) i 32 (Długa):eek:
Nawet mnie nie strasz, bo ja złożyłam tylko na Promienną.Zman mamy które poskładały do wszystkich 3.(tych 3).

Dana wiem że dzieci w chłodzie lepiej się chowają ale taka nagła zmiana temperatury nie jest najlepsza. Matuś przyjął to normalnie a Dominik jeśli nie jest okryty kocykiem to marznie.
Danusia ile teraz kosztuje szczepionka skojarzona? Jak szczepiłam Matusia to u nas było 120 zł ale słyszałam ze teraz znacznie podrożała. To prawda?
Ja jeszcze nie szczepiłam MAdzi, bo ciągle coś.Pytałam położnej i u nas jest 120zł.

karola pw (już rozumiesz...:-))
ja też proszę o pw bom nie w temacie :rofl2:

czesc dziewczyny mam do was pytanie czy ktoras chodzila na rehabilitacje do dr lesniak ze swoim malenstwem, bo wlasnie dostalam skierowanie.moja 3 miesczna coreczka nie podnosi glowki.:-(
ja nie chodziłam ale słyszałam o niej same superlatywy.

Madzik co ze spotkaniem u Ciebie?;-)Nie podjęłaś tematu.Tekst Zosi cool :-D:-D:-D

Agusia Emilka cały czas walczy z giluchami-ale to niestety alergiczne.Madzia jak na razie się trzyma i oby jej tak zostało.JA nie mam czasu na nic, bo wiecznie wędrujemy z dziewczynkami po dworze(polu jak kto woli :rofl2:).Hubert w pracy.No i tak leci dzień za dniem.

reklama
hej laseczki
niewiedziałam ze macie takie hobby do uprawiania;-) u mnie wszystko sadzi teściowa u siebie a my potem korzystamy ;-) bo by sie obrazila;-)
Dana super ze juz lepiej:-)
Ilaria Anita mój niejeden raz spadł z łozka i nie takie atrkcje mi robił:-p:confused2: czasem włos na głowie sie jeży dziewczyny wiedza cos na ten temat;-):-D ja chyba całkiem osiwieje prze 30-tka:rofl2:
Anneczka a na jaki kolor zafarbowałas to czoło?
Anita chyba nikt az tak barzdo nie ebdize zwracał uwagi jak ty teraz bo wiesz;-) i sie wpatrujesz i doszukujesz róznicy. Dawaj fote!!!!!!!!!!
Kasiude jak tam moja synowa?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry