anneczka1983
Fanka BB :)
Anneczka, ja wiem, że dla Ciebie to nie śmieszne, ale wyobraziłam sobie Ciebie z tym ufarbowanym czołem;-)![]()
teraz też jest to dla mnie śmieszne
ale wtedy ryczałam pół dnia 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anneczka, ja wiem, że dla Ciebie to nie śmieszne, ale wyobraziłam sobie Ciebie z tym ufarbowanym czołem;-)![]()
ale wtedy ryczałam pół dnia 
Nawet mnie nie strasz, bo ja złożyłam tylko na Promienną.Zman mamy które poskładały do wszystkich 3.(tych 3).Dana, gdzie zapisujesz Emilkę do przedszkola? Na Promienną? Pytam, bo mówili u nas w radiowęźle (tak, tak jeszcze coś takiego istnieje), że najwięcej podań jest do przedszkoli nr 18, 24 (Westerplatte), 31 (Promienna) i 32 (Długa)
![]()
Ja jeszcze nie szczepiłam MAdzi, bo ciągle coś.Pytałam położnej i u nas jest 120zł.Dana wiem że dzieci w chłodzie lepiej się chowają ale taka nagła zmiana temperatury nie jest najlepsza. Matuś przyjął to normalnie a Dominik jeśli nie jest okryty kocykiem to marznie.
Danusia ile teraz kosztuje szczepionka skojarzona? Jak szczepiłam Matusia to u nas było 120 zł ale słyszałam ze teraz znacznie podrożała. To prawda?
ja też proszę o pw bom nie w temaciekarola pw (już rozumiesz...:-))

ja nie chodziłam ale słyszałam o niej same superlatywy.czesc dziewczyny mam do was pytanie czy ktoras chodzila na rehabilitacje do dr lesniak ze swoim malenstwem, bo wlasnie dostalam skierowanie.moja 3 miesczna coreczka nie podnosi glowki.:-(

czasem włos na głowie sie jeży dziewczyny wiedza cos na ten temat;-)
ja chyba całkiem osiwieje prze 30-tka