ja nie zauwazyłam roznicy a wpatruje sie i wpatrujeAnita, wyglądaja na czarne, tylko faktycznie przy głowie jasniejsze. Na słońcu na pewno mają jeszcze inny odcień. Masz ładny połysk![]()

super ze Olgusia miewa sie dobrze oby tak dalej

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja nie zauwazyłam roznicy a wpatruje sie i wpatrujeAnita, wyglądaja na czarne, tylko faktycznie przy głowie jasniejsze. Na słońcu na pewno mają jeszcze inny odcień. Masz ładny połysk![]()

Kasiu to szał cie ogarnał poradków wiosennych;-)a T jak sei dowie to edzies spac na wycieraczce;-)Hehew dodatku wywaliłam kilka starych torebek i par butów (w tym zabytkowe trampki T
) Mam nadzieję ze nie będzie szukał
![]()

Już przepadłoKasia, jak zabytkowe, to na bank będzie szukał;-)![]()

Anita fajny kolor choc mnie sie wydaje ze zaciemny do twojej karnacji ;-)ale to tylko moje zdanie;-)
Kasiu szalejesz:-)

no widzisz- mi do 30-tki już niewiele zostało i parę siwych włosów jest:-);-)hej laseczki
niewiedziałam ze macie takie hobby do uprawiania;-) u mnie wszystko sadzi teściowa u siebie a my potem korzystamy ;-) bo by sie obrazila;-)
Dana super ze juz lepiej:-)
Ilaria Anita mój niejeden raz spadł z łozka i nie takie atrkcje mi robiłczasem włos na głowie sie jeży dziewczyny wiedza cos na ten temat;-)
ja chyba całkiem osiwieje prze 30-tka
Anneczka a na jaki kolor zafarbowałas to czoło?
Anita chyba nikt az tak barzdo nie ebdize zwracał uwagi jak ty teraz bo wiesz;-) i sie wpatrujesz i doszukujesz róznicy. Dawaj fote!!!!!!!!!!
Kasiude jak tam moja synowa?