reklama

Tarnów

ja miałam lepszy numer....
S kiedys dostał mandat 50 zl za palenie na ulicy:baffled: w 2007 roku w styczniu, w 2008 przysłali mi koszty komornicze i ze nie zaplaciłam...dco sie okazalo, mandat zostal zaplacony a 1 us nie poinformowal 2:baffled::baffled::baffled:takze róznie bywa z urzedami...
w zeszłym roku skladałam na poczatku marca, zwrot dostałam pod koniec kwietnia:sorry::sorry::sorry:

reklama
ja miałam lepszy numer....
S kiedys dostał mandat 50 zl za palenie na ulicy:baffled: w 2007 roku w styczniu, w 2008 przysłali mi koszty komornicze i ze nie zaplaciłam...dco sie okazalo, mandat zostal zaplacony a 1 us nie poinformowal 2:baffled::baffled::baffled:takze róznie bywa z urzedami...
w zeszłym roku skladałam na poczatku marca, zwrot dostałam pod koniec kwietnia:sorry::sorry::sorry:

oni wszyscy są zakręceni..ja nie licze na szybki zwrot..

ja mysle ze ok.2 miesiące sie czeka:baffled::baffled:nie licze ale chciałabym:baffled::baffled:zwlaszcza ze
zakład M poslał premie świateczna 100 zł:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

to rzeczywiscie zaszaleli..

ja czekam bo od marca jestem juz na bezplatnym wychowawczym a akurat ten zwrot mi starczy na splacenie do konca mojego kredytu wiec czekam..
ciekawa tez jestem czy cos sie ruszy po swietach w pracy mojego T bo poki co to tez czeka..

i tak sobie czekamy hehe;-)

macocha mojego T cos mowila ze pytala w II us kiedy wysyłaja kase to mowili ze skladajac na poczatku marca dostaje sie przelew wlasnie na poczatku maja..czyli by wychodzilo tak jak mowilas Agunia.. pewnie pod koniec kwietnia dostaniemy

ooo widzisz Anitka no własnie:tak::tak::tak:ostatnio rok temu jak dostalam było akurat na komunię:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
a po świetach biore sie za sukienke, daje ja do czyszczenia bo potem tłumy beda:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry