reklama

Tarnów

reklama
Hejka!!!

my już po piaskownicy:tak::tak::tak::tak:
teraz obiadek, Doma ze szkoly i idziemy na drugi spacer:happy::happy::happy:
Danusia szkoda że was nie bedzie:baffled:ciekawa jestem jak Ci dziewczynki urosły:happy2:
Kasiu no no...szykuj sobie ta wycieraczke...ja kiedys rozprute spodnie wyrzuciłam i bylo gadania pól roku:laugh2::rofl2::-p
Anitka fajny ten kolorek:tak::tak::tak:

do I US 4 marca

a to ładnie:-)
w I lepiej pracuja niz w II
w zeszlym roku nalezalam do I i nie bylo zadnych problemow..

w tym juz do II i wyslalam pita poczta razem z nip3 aktualizujacym dane osobowe i pismem wyjasniajacym dlaczego za pozno ten nip3 skladam..
przyslali mi odp ze zlozylam pita a kare dadza mi jak nie zloze nip 3 i wyjasnien..
dzwonilam i mowilam ze razem to poszlo w jednej kopercie a oni mowia ze nie ma..
po 3 dniach jednak znaleźli..potem poszlam po zaswiadczenie o dochodach i mialam odebrac po tygodniu - przyszlam po 2 tyg a oni mowia ze nie złożylam pita to skad mam miec zaswiadczenie o dochodach:wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok:
wiec sie nie zdziwie jesli mi zwrotu nie przysla;-)

reklama
aha i co najwazniejsze..
wkurzylam sie jak mi to powiedzial ten gosc z us ze nie zlozylam pita i powiedzialam ze nie odejde dopoki nie dostane tego zaswiadczenia bo juz mam dosc ich bajzlu..nagle sie znalazło w komputerze ze jest moje rozliczenie i wklepywal to zaswiadczenie recznie w komputerze !! w I us drukowali automatycznie, ale w koncu dał mi je..
ale pomyslił sie w kwocie tzn. cyfrowo jest OK ale w nawiasie słownie napisał o tysiąc zł mniej. Zauwazylam to dopiero w domu ale juz nie mam sily do niego wracac. Dobrze ze sie okazalo ze juz nie potrzebuje tego swistka. Ja nie wiem co z tymi ludzmi tam sie dzieje. Nie do wiary.:szok:

tyle tylko ze stracilam 17zł i troche nerwów..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry