reklama

Tarnów

reklama
Anneczka, gratulacje ciociu! Ło matko ale tort - nie chciałabym takiego:-p
Madzia, to chyba załatwiłaś to co chciałaś?
Agunia, pewnie dlatego rozliczacie się wspólnie, bo piszesz, że S ma też pracę a nie tylko dz.g. i z zakładu dostaje PIT-11
Co do ubezpieczycieli, to podobno PZU nie jest tani, ale nie ma problemów z roszczeniami i odzyskiwaniem kasy (pisze podobno, bo nie mam doświadczenia w tej kwestii, na szczęście)

Dobry wieczór

Uff, jestem wykończona a jeszcze muszę nas spakować. No tak - późno przyszłam to nie ma się co dziwić że żadnego śladu po śniadaniu nie ma.
Ja kolorek robię sobie sama albo mama mi nakłada jak jestem w Tarnowie. (ale ja robię szamponem na 24 mycia, farby to już dawno nie miałam)

massiek Zdrówka dla Adka.

anitaa84 Ładny kolorek. Te druczki trafiają w różne miejsca, ale i tak powinny się ostatecznie szybko znaleźć w jednym systemie.

kasiadove Poszalałaś z porządkami. :-)

crunch Fajne pisanki.

dana-news Dobrze, że trzymacie się zdrowo.

ilaria To super, na święta będzie jak znalazł. (ja miałam wciągu tygodnia, no ale to z wiadomych względów ) ;-)

agunia271 Może w II nie mają kasy na koncie na zwroty - bo to idzie z tego, na które powinny wpływać wpłaty. Albo masz duży zwrot i sprawdzają szczegółowo. (chyba powyżej 3000 to jest)

anneczka1983 Gratulacje.O i balanga. :-) Niezły tort.

Ponieważ wyjeżdżamy i przez tydzień mnie tu nie będzie:

k0259411.jpg

Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych.

Cześć dziewczynki

No ja tu chyba dzisiaj pierwsza będę:-)
Moja obudziła się o 5 i musiałam wstać już pranie włączyłam, a teraz siedzę z farbą na włosach - jak tak dalej pójdzie do do 9 wszystko zrobię:-D
Anneczka - ło matko gdzieś Ty to znalazła :szok:
Aniu - Wesołych Świąt

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry