Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moje dziecko się juz wyspało i bawi sie spinaczami do bielizny![]()

Tylko pozazdrościć takiego porodu ;-)Madzia - urodziła SN w koncu, bez nacięcia i ze znieczuleniem mówi że prawie nie czuła że rodzi![]()

moje dziecko się juz wyspało i bawi sie spinaczami do bielizny![]()
Olga bardzo lubi wysypywać z koszyczka, ja spowrotem je wkładam a ta a zaś wysypuje. Fun na całego;-)

Anita moja szwageirka rodziła w prywatnej klinice w Bielsku, zapłaciła 410 zł i w tym ma poród CC lub SN ze znieczuleniem zo, pobyt 48 h, wyżywienie, ubrania dla niej i dla małego na czas pobytu i jeszcze przed porodem miesiąc ma wizytę z USG, i USG przed samym porodem, w trakcie opieka lekarza, położnej i anestezjologa nonstop, właśnie z nią rozmawiałam i mówi że opieka super i bardzo zadowolona jest![]()

i za takie male pieniadze
kurcze to tu jak juz ubłagasz lekarza i dadza znieczulenie zo to placisz 300zł a siedzisz 3 dni w warunkach conajmniej uwłaczajacych..

zresztya w Bielsku te kliniki super,moj tata też był zadowolony z tego zabiegu

ale to dlatego że jest despotyczna, przemadrzała i wulgarna

ale co zrobic

znaczy ja jej nie okazuje niechęci , tylko tak ooo zdawkowo czasem z nia pogadam...zreszta rzadko ją widuje