reklama

Tarnów

reklama
annaeczka a gdzie to daja znieczulenia do porodu sn??;-) to byloby marzenie zeby mozna bylo dostac wszedzie na żądanie:tak:

karolcia to niezłe masz perypetie u teściów..fajnie że malemu sluzy nutrition

my juz jestesmy po godzinnym spacerku, Oskar wlasnie probuje wyprowadzic mnie z rownowagi wiec moze pojdzie spac i ide gotowac obiad..

Anita moja szwageirka rodziła w prywatnej klinice w Bielsku, zapłaciła 410 zł i w tym ma poród CC lub SN ze znieczuleniem zo, pobyt 48 h, wyżywienie, ubrania dla niej i dla małego na czas pobytu i jeszcze przed porodem miesiąc ma wizytę z USG, i USG przed samym porodem, w trakcie opieka lekarza, położnej i anestezjologa nonstop, właśnie z nią rozmawiałam i mówi że opieka super i bardzo zadowolona jest :tak:

Anita moja szwageirka rodziła w prywatnej klinice w Bielsku, zapłaciła 410 zł i w tym ma poród CC lub SN ze znieczuleniem zo, pobyt 48 h, wyżywienie, ubrania dla niej i dla małego na czas pobytu i jeszcze przed porodem miesiąc ma wizytę z USG, i USG przed samym porodem, w trakcie opieka lekarza, położnej i anestezjologa nonstop, właśnie z nią rozmawiałam i mówi że opieka super i bardzo zadowolona jest :tak:

ale wypas:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: i za takie male pieniadze:szok::szok: kurcze to tu jak juz ubłagasz lekarza i dadza znieczulenie zo to placisz 300zł a siedzisz 3 dni w warunkach conajmniej uwłaczajacych..

eeeee Ania no to lux miała:tak::tak::tak:zresztya w Bielsku te kliniki super,moj tata też był zadowolony z tego zabiegu:tak::tak::tak:
Kasiu niestety;-)nie da się ukryć:tak::tak:ale to dlatego że jest despotyczna, przemadrzała i wulgarna:confused2::confused2::confused2:ale co zrobic:baffled::baffled::baffled::baffled:znaczy ja jej nie okazuje niechęci , tylko tak ooo zdawkowo czasem z nia pogadam...zreszta rzadko ją widuje:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry