reklama

Tarnów

Ilaria Matuś do tej pory uwielbia spinacze. Jak byliśmy w Przemyślu to Matuś poszedł bawić się na balkon a ja w drugim pokoju karmiłam Dominia. Jak zobaczyłam co Matuś zrobił to za głowę się złapałam. Wszystkie spinacze były na trawie a niektóre w częściach. Gdy zapytałam Matusia co zrobił to on mi odpowiedział "mama samolot".

Nie pamiętam kto pisał o Nutritonie ale wiele z Was go polecało. Daję go Dominikowi wieczorem do butelki i rano w czasie karmienia i jest spokój przez cały czas. Przyznam że teraz śpi lepiej i bardziej spokojnie. No i nie ma problemu z ulewaniem.

Crunch lekarka w sumie jest dobra tylko niekiedy ma jakieś dziwne teorie w sprawie żywienia. Wcześniejsza sprawa dotyczyła mleka krowiego. Gdy Matuś miał 10 miesięcy ja zaczęłam mu je dawać a ona uznała że to za wcześnie i powinnam poczekać przynajmniej do 12 miesiąca. Oczywiście dawałam mu dalej i nic się nie działo.

Beti przyznam że jestem bardzo ciekawa jak wygląda ta Twoja torebka :-)

Madzikm ja też jestem zdziwiona że już zrobili Zosi testy na alergię :eek:

Pozałatwiałam dzisiaj większość spraw i dostaniemy rodzinne (2x48 zł) a tym samym dodatkowy 1000 zł. Jutro Dawid musi skoczyć do PZU zawieźć papiery a do tego muszę zaopatrzeć drukarkę w tusz bo muszę wydrukować pismo żeby zwrócili mi kasę za łóżko w szpitalu.

reklama
alkomat sobie kupił i się nim bawił :eek:
na następnym piffkowym Was zbadam :-D:-D:-D
:-D:-D:-D

Mój też wrócił
001.gif

nawet jak nas zaskoczy na pełnym parkowym spotkaniu to luzik :-D:-D:-D
to jakby co mamy mete na spotkanie:-D:-D:-D:-D
Madzikm moja Mela tez miał robione testy jak miała 2 lata ale tak profilaktycznie sama alergolog mimówiła ze wiarygodne sa po 3 r.ż. Meli nic nie wyszło.
to beznadzijenei macie z tym słonkiem:no:

dziewcyzny jestescie BOSKIE ale sie uśmiałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Oj kobietki jestescie wariatki:-) ale sie usmiałam:-D:tak:
zubaw.gif

ja dzis sprzedałam wozek sasiadce i ciesze sie niezmiernie:rofl2::rofl2: wiecej miejsca:tak:

madzikm współczuje z tymi uczuleniami..:baffled: ja jutro mojemu kupie ten krem z wiekszym filtrem..a juz ma ładnie ryjek opalony:tak:w lecie bedzie murzynek;-)

bylo w koncu to parkowe bo pogoda taka na dwa razy byla popołudniu.. a Wy tak blisko do parku macie czy samochodami dojezdzacie??

mój Oskar spi ostatnio z otwartymi oczami..tzn ma szparki i widac teczowki..hmmmmm
chyba nie chce tracic czasu na spanie..

ide sie kapac i piwko dopic:tak:
cyk.gif

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry