reklama

Tarnów

reklama
Agatax jak tam Amelka po wizycie? Wiola się dziś o Ciebie pytała. Kiedy wracasz do pracy? Lucynka przyniosła mi dziś biustonosz do sprzedania- cąłkiem ładny różowy rozmiar D, ale 80 i jeszcze nie mierzyłam ale boję się że za szeroki trochę:baffled:
Jak Was znam to pewnie już śpicie;-):-)

Madzia - super, że imprezka udana i dzieciaczki zadowolone :-)
Ania - zdróweczka dla Michałka :happy:
no tak to jest z bałaganem, że sam się robi:-D

A z Amelką osłuchowo bez zmian, na zdjęciu są widoczne stany zapalne, na dodatek popołudniu przyplątała się temperatura - na razie czekamy do poniedziałku chyba, że wysoka gorączka wróci to wtedy mam jechać po zastrzyki :-(
Jutro jeszcze mamy włączyć mukosolvan.

Agatax jak tam Amelka po wizycie? Wiola się dziś o Ciebie pytała. Kiedy wracasz do pracy? Lucynka przyniosła mi dziś biustonosz do sprzedania- cąłkiem ładny różowy rozmiar D, ale 80 i jeszcze nie mierzyłam ale boję się że za szeroki trochę:baffled:
Jak Was znam to pewnie już śpicie;-):-)

No pewnie jeszcze w przyszłym tygodniu nie - bo lekarka mi mówiła, że możliwe, że będę codziennie jeździła na osłuchanie - a chcę koniecznie do niej żeby widziała czy są jakieś zmiany i za jakiś czas mam zrobić jej jeszcze jedno zdjęcie

reklama
Madzia - super, że imprezka udana i dzieciaczki zadowolone :-)
Ania - zdróweczka dla Michałka :happy:
no tak to jest z bałaganem, że sam się robi:-D

A z Amelką osłuchowo bez zmian, na zdjęciu są widoczne stany zapalne, na dodatek popołudniu przyplątała się temperatura - na razie czekamy do poniedziałku chyba, że wysoka gorączka wróci to wtedy mam jechać po zastrzyki :-(
Jutro jeszcze mamy włączyć mukosolvan.

to zdrówka dla Amelki.
W sumie gorączka nie jest zła, bo oznacza że organizm się broni. Ja mam nadzieję, że Michał nie będzie wymiotował już, bo inaczej trzeba by go jutro dostarczyć do jakiegoś lekarza na zmianę antybiotyku albo zastrzyki. (ma Augmentin ES )

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry