Ilaria
Fanka BB :)
no wlasnie chyba tak, chociaz miseczki w sam razja myślę, że na 200% za szeroki.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wlasnie chyba tak, chociaz miseczki w sam razja myślę, że na 200% za szeroki.

to zdrówka dla Amelki.
W sumie gorączka nie jest zła, bo oznacza że organizm się broni. Ja mam nadzieję, że Michał nie będzie wymiotował już, bo inaczej trzeba by go jutro dostarczyć do jakiegoś lekarza na zmianę antybiotyku albo zastrzyki. (ma Augmentin ES )
no wlasnie chyba tak, chociaz miseczki w sam raz![]()
Michał jak mu nie zbijam to taką lub wyższą ma. (ale jest starszy więc to trochę robi różnicę)nam mówiła, że jak będzie 38, 9 - 39 - to mamy przyjechac
jak znajdę metr to ci podam :-)Jak mi podasz wymiary na PW to ci powiem w jakie rozmiary celować. Jeśli miseczki są dobre to tak na szybko 75F albo 70I (80D jest na wymiary 99w biuście i 87-90 pod)
Michał jak mu nie zbijam to taką lub wyższą ma. (ale jest starszy więc to trochę robi różnicę)
jak znajdę metr to ci podam :-)
Dałam mu nurofen i może jakoś zaśnie za chwilę i będzie spał spokojnie. Przynajmniej nie wymiotował, a że minęło od podania antybiotyku 2,5 godziny to powinien działać.paskudne te choróbska; myślałam, że jak się ciepło zrobiło to si skończą;
idę się kąpać to może przymierzę ten biustonosz ;-)