reklama

Tarnów

Anita ty uważaj ;-) nie chwal się tak bo ci się jeszcze popsuje :-D a czekoladka superowa :-)

ja też się witam sobotnio
zdrówka dla Amelki i Michałka :-)

ja też miałam na burek wyskoczyć ale wymyśliłam że zjadę OB do Mościc i tam na mały bureczek skoczę a potem piechotką do Zbyli :szok: (chyba oszalałam:-D) do rodzinki i na cmentarz
taką wycieczkę sobie robię bo sama jestem znów :rolleyes2: Kuba na wycieczkę do Krynicy pojechał a K. robi mebelki jak zawsze :baffled:

a tak po za tym to promotorka mi napisała w mailu że mam do 29 wysłać pracę :laugh2::laugh2::laugh2: ubawiłam się tym jak nie wiem :happy::happy::happy: to biorę ksera i może coś poczytam żeby potem przepisać :eek::eek::eek:

miłej soboty lajdis :rofl2::rofl2::rofl2: a wiecie Mikołaj mi wczoraj zasnął o 21:oo::oo::oo: fikał mi w łóżeczku i śmiał się za mnie :oo2::oo2: no co się dzieje :evil::evil::evil:

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka!!!

Agatka zdrówka dla Amelki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:oby jej szybko przeszlo:zawstydzona/y:biedactwo:-(
Dziewczynki no to się spisalyscie ze sprzataniem ho ho:happy::happy::happy:
Anitka zazdroszcze ja cos dziś spalam nie najlepiej:baffled::baffled::baffled::baffled:
Agatka ho ho ho...toz to ambitny plan:-D:-D:-Dale na pewno dasz rade:laugh2::laugh2:
Madzia super że zabawa udana, dzieciaczki zadowolone:happy:

kurcze to prawie zaraz:szok::szok::szok:jaja z ta praca:rofl2::rofl2::rofl2::szok::szok::szok::szok:
a pogoda narazie sloneczna:laugh2::laugh2:
Ania zdrówka dla Michalka:baffled::baffled::baffled:
ja tez sama z dziecmi:sorry:tesciowa mnie ciagnie zeby przyjechac i Domę do jutra zostawić:eek::eek:pewnie pojade ale pozniej:no:bo mi sie niebardzo chce:confused2::confused2::confused2:

Witam się sobotnio :-) U nas piżamowo :-D Pogoda mnie zaskoczyła - ale pozytywnie ;-)

Agatax dużo zdrowia dla Amelki :tak:

Agawa sprężaj się :-);-)

Crunch kurcze to późno odrabiacie :szok: U nas wszystko musi być zaliczone przed :tak:

Anita pyszna czekoladka :-)

witajcie,
mnie też pogoda pozytywnie zaskoczyła, a w ddtvn szaro za oknami :szok:

Agawa, no to musisz się sprężyć z pracą ;-)

uciekam do sprzątania, bo ledwo do kompa się przedarłam :-)

Ostatnia edycja:
ja tez sie witam ale juz bezpizamowo;-)
zaliczylismy spacerek fajnie na polu:tak:
Nikia gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to teraz luz blues;-):-)
Agawa to musisz sie speiszyc z praca ale znajac twój zapał to mysle ze sie wyrobisz:tak: miłego spacerku:tak:
Solezizantka jak poszła do babci tak jeszcze nie wróciła i nie ma zamiaru:-p

Dzień dobry.
Uff, ciężka noc za mną - Michał miał 1,5 godzinną przerwę w spaniu ok.3 - męczył go kaszel. Potem wstał po 7 - dałam mu antybiotyk, apap (miał 39,3) i kilka łyżek płatków w ramach śniadania. Teraz oglądają z Piotrusiem Bolka i Lolka na DVD.

anitaa84 Ale pyszna czekolada. Fajny arab w avatarku. :-)

agawa25 Przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~ co by lepiej ci się pisało pracę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry