reklama

Tarnów

reklama
witam wieczorkiem
no tak...pustki bo dziś sobota :-D:-D:-D:-D
wszystkie się szykują ;-)
anita gratulacje!
super avatar :-)
agatax to niedobrze - ale po zastrzykach pewnie szybciej będzie poprawa
krzewy zasadzone?
nikia super wiadomość! nie będziesz musiała dojeżdżać...jaki oddział będzie miał najlepszą pracownicę? ;-)
aniazdrówka dla Michałka
agawa to niewiele czasu Ci zostało...dasz radę :tak:
chyba się zabiorę za prasowanie bo ciągle myślę o tej rosnącej "kupce"
nie chce mi się:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej!
Nikia, serdeczne gratulacje!!!
Zdrówka dla Amelki i Michała:tak:
Madzia, nieźle z tą uciekającą Amelką:-D
Anita, gratulacje!
Crunch, ja mam to samo z prasowaniem. Mówię od kilku dni a nic w tym kierunku nie robię:sorry:

reklama
My mielismy dzisiaj dzien z przygodami. Wstalam dzisiaj przed 6. bo po 5. chlopcy postanowili ze będą spali razem. Nie mogłam sie ulozyc wiec wstalam nas pakowac. O 7. wstali i Matus mi pomagal. Na szczescie o 9. przyjechala ciocia ktora wracała z nami i zajela sie chlopcami a ja wynioslam wszystko.Wyjechalismy przed 11. i niestety w Rzeszowie na srodku 2-pasmowki na glownej ulicy auto mi sie zepsulo. Pierwsze co zrobilam (po wlaczeniu awaryjnych) to zadzwonilam do tatuska i 5 minut pozniej on juz wyjechal z odsiecza. Poszlam poprosic taksowkarze zeby przepchnal mi auto a w tym czasie samochod ruszyl. Ciotka malo nie umarla w aucie ale na szczescie udalo mi sie go zatrzymac. Potem stanelismy na chodniku i Matus mial swietna zabawe bo w koncu mogl poskakac po aucie. Wybralam sie do pobliskiego baru po jedzenie i Matus mial nastepna frajde bo normalnie nie jadamy obiadu w samochodzie w srodku miasta. Bylam przerazona gdy pomyslalam sobie ile kosztuje nowa skrzynia biegow ale na szczescie to tylko jakas opaska. Nie obeszlo sie bez holowania co tez wielce rozbawilo Matuska ale tata zabral sasiada wiec bylo na luzie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry