reklama

Tarnów

Madzia he he :tak::tak::tak:pewnie solenizantka dalej świętuje:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Anita fajny avatarek:rofl2::rofl2::rofl2::laugh2:co to za arab:rofl2::rofl2::-D:-D:-D
Dominiczka serdeczne gratki jeszcze raz:tak::tak::tak::tak:
To co dziewczynki kiedy piffko??? może czwartek????wtorek???
ustalajcie bo sie steskniłam:happy::happy::happy::happy:

reklama
Dzień dobry.
Uff, ciężka noc za mną - Michał miał 1,5 godzinną przerwę w spaniu ok.3 - męczył go kaszel. Potem wstał po 7 - dałam mu antybiotyk, apap (miał 39,3) i kilka łyżek płatków w ramach śniadania. Teraz oglądają z Piotrusiem Bolka i Lolka na DVD.

anitaa84 Ale pyszna czekolada. Fajny arab w avatarku. :-)

agawa25 Przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~ co by lepiej ci się pisało pracę.

Aniu a okno otworzylas??? to powinno troche pomoc przy napadowym kaszlu.A wziewy dajesz?

wiesz co powiem ci ze nie wiem czy na oskrzela ten summmamed forte(anty) nie byłby lepszy...ma jednak to przedluzone dzialanie:tak::tak:

nie wiem - ten Augmentin ES jest mocniejszy od zwykłego.
Wziewy mają cały czas - mieli być na jednej małej dawce wieczorem, ale Michałowi od razu jak zaczął kaszleć to wprowadziłam 2x2.
Okna mi się nie chciało otwierać. :zawstydzona/y: Zresztą mu nie pomagało specjalnie. Ale dałam mu actifed i przez tubę berodual. I wyciągnęłam do łazienki i kazałam odkrzsztuszać wydzielinę.

hej :-)
my też juz po spacerku długaśnym :-) nawet bureczke zaliczony i mam koperek ;-) Poszłam właściwie bardziej po żonkile, ale już nie było jak dotarłam tam :szok: Wszystko wykupili :eek: Kupiłam inne kwiatki i teraz mam wiosnę w domu :-)
Kuba marudzi, że go pupa boli - chyba mięśnie, bo na hulajnodze jechał cały czas prawie :tak:

Nikia gratulejszyn!!!!! :-):-):-)
Anita fajny nowy awatarek :tak::-)
Agawa no to mało czasu zostało.. bedziemy Cię mobilizować do pisania ;-)

Cześć dziewczyny

Anita - Oskarek super - nam się udało zaparkować przed samym wejściem do sklepu :-) i kupiliśmy kilka krzaczków, klon, bez, kilka darni teraz Jacek będzie sadził
Nikia - gratulacje, super, że Ci się udało :-)

Niestety gorączka u Amelki się utrzymuje, więc o 17 jedziemy do lekarza po zastrzyki :-( może zacznie coś jeść bo skarży się już na brzuszek - pewno od lekarstw:-(

Helloł :-)
Teraz ja mam free time - T z Karolą na placu zabaw ;-)

Fitness zaliczony - pani dała dziś czadu z czego jestem bardzo zadowolona :tak: - Nikia też :-). Szkoda Beti że nie mogłaś przyjść :-(. Koperek - ale zachcianki :szok: - zupkę robiłaś?

Agatax zdróweczka dla bidulki Amelki :sorry:
Ania i dla Michałka też :happy:

Anita gratulacje wygrania konkursu:tak::-)

widze ze wszystkie macie free time ;-) ja mam pól free time:-D Mela nadal nie ma ochoty wrócic do domu:-D

ja w tym roku nic nie sadze bo u mnie za duzo slonca i kwiatki przetrwaja tylko 2 miesiace :-p:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry