reklama

Tarnów

reklama
o kurcze Karolcia:baffled::baffled::baffled::baffled:
ja mam znajomą która wozi 2 letnie dziecko, w tej małej gondolce dla niemowląt z przodu:baffled::baffled:tyłek do kierunku jazdy:baffled:

Agunia bo to jest fotelik 0-13 kg a mój Mateusz teraz ma 13 kg. W przepisach jest jednak napisane że jeśli dziecko nie mieści się już w foteliku to musi mieć większy. Dostałaby za to mandat gdyby ją złapali. A poza tym ... no właśnie ... jak ona je tam upycha? :/

dzień dobry
wpadam ze śniadaniem
sniadanie-pensjonat.jpg

agatax - tak tylko palnęłam - lekarka na pewno badała i skoro w porządku to nie masz się co martwić - dobrze, że wreszcie jest poprawa
a jak dzisiaj Amelka?
ania super, że Michał czuje się lepiej
agunia może tak wozi bo nie ma poduszki powietrznej po stronie pasażera (?)
ale jak to dziecko się tam w ogóle mieści?
beatta sto lat! sto lat! sto lat! :-):-):-)
wszystkiego dobrego dla Madzi na kolejny miesiąc :-)
karola fajny fotelik :tak:
ale się ojeździcie...tam i z powrotem
nie wygodniej mieć na miejscu lekarza?

Pewnie i lepiej mieć na miejscu dlatego my pediatrę mamy w Tarnowie. Z urologiem dla noworodków jest problem bo z tego co się dowiadywałam w Tarnowie (tak jak w Przemyslu) nie ma odpowiedniego specjalisty i dlatego raz w tygodniu przyjeżdża taki lekarz. Tyle że trzeba czekać ok 2 miesięcy a my musieliśmy iść na kontrolę za miesiąc. Dochowanie terminu akurat w tym przypadku było ważne a że moja ciocia pracuje w przychodni chirurgiczno-ortopedycznej gdzie urolog przyjmuje więc była możliwość.A do ortopedy poszłam zaraz po szpitalu jak byłam jeszcze w Przemyślu bo też już było późno.Poza tym i tak jeżdżę do rodziców więc to żaden problem.

Wszystkiego najlepszego dla Madzi i Beaty

Zdrówka dla chorowitków
Moje dziecko po weekendzie ma śliwkę na czole, kreskę u nasady nosa i obdarty nos;-)Babcia się pewnie załamała jak go dzisiaj zobaczyła.:-)

w parku kiedyś widziałam w 1 dzień 2 dzieci z obdartą buzią-tzn. z kilkoma strupkami na twarzy tak jakby dziecko zaliczyło glebę twarzą:baffled:
sama mam mnóstwo blizn z dzieciństwa ;-)

wiecie co....uważam że nawet bardzo mały dwulatek jest do tego fotelika za duży:baffled::baffled::baffled:głowa wystaje i w przypadku hamowania mogłoby sie to zle skończyć:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:moim zdaniem pasy sa tez za krótkie na pewno:baffled::baffled:mają ludzie pomysły:baffled::baffled::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry