reklama

Tarnów

reklama
jam jest też chętna, na piffkowe przede wszystkim, :-D

mi pasuje środa, czwartek, piątek lub w przyszłym tygodniu poniedziałek, czwartek , piątek. ;-)

anneczka, zdolna z Ciebie bestyja :tak:

Witam.

Dzisiaj posiedziałam trochę dłużej w pracy - odrobiłam piątkowe wcześniejsze wyjście. Do środy pracuję, a w czwartek idziemy z Michałem do kontroli i biorę opiekę na dwa dni. Ale już wg słów T. jest dobrze - kaszel ustępuje, gorączki nie ma, apetyt powoli wraca a łobuziarstwo już dawno wróciło. :crazy::happy:

agunia271 Pomijając fakt, że to głupota to nawet nie bardzo mogę sobie wyobrazić realizację tego.

bet801 Fajny avatarek.

beattta Zdrówka dla ciebie i Oskarka. Ale uczta. ;-);-);-)

karolcia83 Niestety specjalistów dla dzieci jest mało - ja mam od T. karnet do prywatnej przychodni, która jeszcze z kilkoma oddziałami pracuje i znalezienie urologa dla Piotrka nie było proste. (8 maja mamy wizytę )

ilaria Jak ty dziecko pilnujesz, co? ;-):-):-):-)

anneczka1983 Buziaki dla Marcelka - niestety tak bywa.

agawa25 Trzymam kciuki za sprawnie postępujące pisanie.

nikia Mi jeszcze z wczoraj trochę do prasowania zostało. I nowa porcja wisi na balkonie. :wściekła/y: Się nazbierało. :wściekła/y:

reklama
Witam :-)

Anita spokojnie ;-) a doczytałaś to? Jak powiedział rzecznik PZH Paweł Trzciński, badana w zakładzie próbka szczepionki nie była zanieczyszczona, a jedynie stwierdzono brak jej jednorodności. - Nie jest to sytuacja, która stwarzałaby poważne zagrożenie dla zdrowia lub życia - dodał.
U nas w książeczce zawsze jest wklejony nr serii .
Fajny weekendowy dzień mieliście :-)

Ania niezłe :tak:

Całuski dla wszystkich posiniaczonych ;-)
Karola tez ma mega siniaka na kolanie i pękniętą wargę :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry