reklama

Tarnów

g045.gif
k030.gif
n070.gif
c025.gif
może to Was zachęci :-D

reklama
wlasnie znalazlam w sieci info na temat szczepionki ktora ostatnio szczepilam Oskara po dlugim jej braku w przychodniach (tylko nie wiem czy to ta seria bo nie wpisali mi oczywiscie w ksiazeczke..myslicie ze oni gdzies tam maja zapisane??zreszta co to zmieni..)
Niebezpieczna szczepionka wycofana z obiegu - Wiadomości - Polska Lokalna w Interia.pl - Wiadomości lokalne : Warszawa, Kraków, Poznań

to mnie trochę wystraszyłaś bo my właśnie nią szczepiliśmy :baffled: sprawdziłam w książeczce :angry: no też pech że takie sprawy wychodzą po fakcie !

co do pifffkowego to ja nie wiem czy dam radę :sorry: może być ciężko bo właśnie wieczorem mam okazję najwięcej napisać jak mały padnie a sama jestem bo od dziś K. budowę zaczął :no:

dzięki za fluidki :tak:;-) zmykam tworzyć :-D

hej!

agawano to sprawnego kopiuj wklej życzę;-)
mi się tak dobrze pisało:-D

nikiagratuluję nowej pracy! pewnie spokojniej teraz będzie:tak: też dyżury 12 h?

zdróweczka dla Amelki i Michałka:tak:

U mnie jak pisałam zmiany. Zwolniłam się z jednej pracy bo w drugiej dostałam więcej godzin;-) jeszcze praktyki zaczynam a Zosia często na służbie:-(
Dziś przywitała mnie i męża po 17: "oo goście idą, zapraszam gości":-p

hej!

agawano to sprawnego kopiuj wklej życzę;-)
mi się tak dobrze pisało:-D

nikiagratuluję nowej pracy! pewnie spokojniej teraz będzie:tak: też dyżury 12 h?

zdróweczka dla Amelki i Michałka:tak:

U mnie jak pisałam zmiany. Zwolniłam się z jednej pracy bo w drugiej dostałam więcej godzin;-) jeszcze praktyki zaczynam a Zosia często na służbie:-(
Dziś przywitała mnie i męża po 17: "oo goście idą, zapraszam gości":-p

To z której się zwolniłaś? Bo w jednej to jeszcze chyba byłaś na wychowawczym?

tak myślałam - tam dochodziły jeszcze dojazdy, zmiany, a teraz masz dużo bliżej.

dokładnie, już się przymierzałam jakiś czas do tej decyzji...
a teraz samo się rozwiązało (nie mogę mieć całego etatu i być na wych. a teraz mam ponad etat)

aaa aniabyła wzmianka w Temi o Twojej znajomej E.G.:tak: nie wykluczone, że będę miała do niej prośbę po wakacjach;-)

Cześć Dziewczyny

Normalnie nie mam kiedy nawet na forum zaglądnąć, przyznaję się bez bicia że niestety nie doczytałam zaległości :(

Teraz codziennie jak wracam z pracy to siedzimy z małym na polku do wieczora a potem to standard kolacyjka, kompanie, usypianie tak że nawet czasami mi się kompa nie chce włączyć ;-)

Adik mi teraz wraca mega umordowany z przedszkola 9 maja mamy jubileusz przedszkola więc nic innego dzieciaki nie robią tylko wiecznie mają jakieś próby :angry::angry::crazy: Dziś nawet byli w Mościcach w MCK żeby popróbować na dużej scenie jak się występuje :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry