reklama

Tarnów

no super to jeszcze raz gratulacje :-) a kiedy zaczynasz? moje pisanko idzie do przodu ;-) teraz czekam na Kubę i wybywam z domku ale zawsze biorę ksera ze sobą i gdzie się da to czytam i zaznaczam sobie a jak M śpi to przepisuję ale do 29.04 na pewno się nie wyrobię może rozdział dwa się uda :sorry:

Super że idzie do przodu, też przesyłam pozytywne fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
dzień dobry :-)
dla niewyspanych kawka
kawa_duze2.jpg

Massiek fajnie że zaglądnęłaś do nas :tak:
Madzik gratulacje pracy :-)
a kopiuj wklej nie robię niestety :baffled: tylko z książek przepisuję bo nie mam tego programu co mi Anita pisała :sorry:

ja zabieram się do pisania ;-) ale zaglądnę do was jeszcze :tak:

hej:)

ja od rana w biegu.. najpeirw po diagnostykach sie bujalam bo lekarz mnie czeka w piatek:tak: a potem pojechalismy na caly dzien nad wode:-) bylo cudownie:tak: taka cisza i takie ciepełko:-) nawet oskarek mi zrobil przyjemnosc i spał od 14 do 17.30:szok::szok::szok::szok: skatowany byl bo od 7 rano sie spal a potem padl z dotlenienia chyba:-D:-D:-D

wlasnie znalazlam w sieci info na temat szczepionki ktora ostatnio szczepilam Oskara po dlugim jej braku w przychodniach (tylko nie wiem czy to ta seria bo nie wpisali mi oczywiscie w ksiazeczke..myslicie ze oni gdzies tam maja zapisane??zreszta co to zmieni..)
Niebezpieczna szczepionka wycofana z obiegu - Wiadomości - Polska Lokalna w Interia.pl - Wiadomości lokalne : Warszawa, Kraków, Poznań

Zapytaj w przychodni. Oni powinni wiedzieć.

cześć dziewczynki!!!

kurcze środa:baffled::baffled::baffled::baffled: a o ktorej o 19.00????zapytam mamę bo S nie bedzie wcale:eek::eek::eek:jedzie do Kielc:baffled::baffled::baffled:
Agatlka owocnego pisania:laugh2::laugh2::laugh2:
Anitka zazdroszcze super dnia:happy::happy::happy::happy:mnie się Nidzica i Szczawnica marzy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Madzik ooo to zmiany u was:laugh2::laugh2::laugh2:

My wczoraj byliśmy u urologa i dzięki Bogu za ciotkę bo ludzi było multum. Niby zapisują 10 osób ale lekraka przyjmuje jeszcze pacjentów dodatkowych i w sumie było chyba z 20 osób w kolejce. Ja przyszłam szybciej a jeszcze ciotka zajęła mi kolejkę i nie musiałam długo czekać. Teraz najważniejsze. Układ znacznie się zmniejszył i właściwie jest już ok ale kontrolnie mamy robić badanie moczu raz w miesiącu i za 3 miesiące do kontroli. Dzisiaj ortpeda.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry