reklama

Tarnów

hej wszystkim :-)

Ilaria witam w klubie guzowiczów, Marcel dzisiaj zaliczył kan półki bo schylał się po autko :baffled: ma krechę siną od prawej brwi aż pod lewe oko :-( a ledwo co mu zeszło sine pod prawym oku po spotkaniu ze schodami :baffled::-(

Agata Ania super z dzieciaczkom się polepsza :tak:

Agunia niezła ta koleżanka :eek:

Karolcia fajny ten fotelik :tak:

Spóźnione życzonka dla solenizantek Beattko i Madziu samych szczęśliwych dni w kolejnym roku/miesiącu :tak::tak::-D:-)

a ja jutro do fryzjera wybywam :tak::-D

reklama
crunch beatta ale pyszności :-)

dzięki dziewczynki za fluidki i 13 do przodu ;-);-);-) szybko idzie bo przepisuje jak leci a potem dopiero będę zmieniać :tak::tak::tak: teraz to już mi mały nie daje pisać więc wybywam zaraz na spacerek jakiś :-):-):-) pogoda cudna dziś to trzeba słonka nałapać :rofl2::rofl2::rofl2:

aneczka ilaria dla małych obijaczków całuski :happy: u mnie na szczęście bez kolizyjnie jeszcze :-D choć mamy strupek na głowie :baffled: ale to się sam podrapał :eek: no nie wspominając Kuby i jego rozwalonego łokcia po wczorajszym stawaniu na piłkę :-D

Anneczka, biedny Marcelito :-(, zazwyczaj to seriami się dzieje, na szczęście dziecko ma mocną głowe ;-)
te pazurki w podpisie to przez Ciebie zrobione?

Beata i Madzia - wszystkiego naj naj naj :)

Ilaria buziaki dla Antosia w siniaczek (tylko leciutko ;-) ) - on taki aniołek jest, a jednak guzy go nie mijają ;-)

Agawa - na cały etat, zapowiada się fajnie, bo nowy zespół , młoda ordynator, oddziałowa podobno tez fajna, strasznie się cieszę, a jak Twoje pisanko? ;-)

dziewczyny takie smakołyki dziś na forum mniam mniam :-)

Agawa - na cały etat, zapowiada się fajnie, bo nowy zespół , młoda ordynator, oddziałowa podobno tez fajna, strasznie się cieszę, a jak Twoje pisanko? ;-)
no super to jeszcze raz gratulacje :-) a kiedy zaczynasz? moje pisanko idzie do przodu ;-) teraz czekam na Kubę i wybywam z domku ale zawsze biorę ksera ze sobą i gdzie się da to czytam i zaznaczam sobie a jak M śpi to przepisuję ale do 29.04 na pewno się nie wyrobię może rozdział dwa się uda :sorry:

reklama
Ilaria biedny Antos buziaki dla niego niech szybko sie goi :tak:a o co sie potłukl podrapał?
Agawa to do roboty!!!;-)juz wrociła córa marnotrawna;-)teraz w przedszkolu urzeduje:tak:
Agunia przejżałas mnie:-D niewiem jak ta koleżanka wkłada tam tego malucha:eek: a z przodu jesli nie masz poduszke mozna dziecko przewozic tyłem do kierunku jazdy jak pisała Crunch:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry