Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a z Amelką ogólnie lepiej - ale to dopiero wyjdzie na badaniu i zdjęciu czy stany zapalne zniknęły tylko kurcze wogóle nie kaszle - a lekarz powiedział, że powinna dostała leki wykrztuśne i nic![]()
może jakieś oklepywanie by jej pomogło kurcze ja to w ogóle nie mam pojęcia co robić
znalazłam coś takiego:
co na zrosty po zastrzykach ???????????????????? - Zdrowie - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
może coś tam znajdziesz ;-)
Agata jest jakas maśc która znieczula przed zastrzykami ale nie pamietam nazwyqrcze neiciekawie z tymi zrostami
:-( zdrówka
zdróweczka dla PiotrusiaSprawdziłam, że mam jeszcze ważne czopki pyralginy - podam Piotrkowi na noc - może prześpi spokojnie. Teraz znowu ma ponad 39 - dałam nurofen i leży w łóżku z okładem na czole.

o to nie fajnie z tym brzuchem twoimu mnie podejrzewaja ze ma "zespół jelita drażliwego" dali jakies leki i maja pomoc jesli to to, a jesli nie to szpital a obserwacje i podanie jakiegos kontrastu..mam nadzieje ze jednak pomoga lekarstwa![]()
a to w nocy cie dopada?Ja nie bawiłam się w gotowanie ;-)a potem żłobek mnie zastąpił ;-)
a od kiedy dawałaś K do żłobka bo ja planuje wrzesień
ale ciężko mi chyba będzie się rozstać 
dzięki Madzia dziś wysyłam moją teściową na bureczek mają podobno świeżą cielęcinkę ;-)Anita zdrówkaoby szybko przeszło
:-)
Agawa moja teściowa kupuje cielecine i inne miesa w oskarze i bardzos obie chwali![]()
ja smarowałam altacet'em ale nie mieliśmy zrostówdziewczyny - czym smarować Amelce pupę po tych zastrzykach - kupiłam maść nagietkową ale nie wiem czy pomoże
biedna Amelka buziale dla niej