reklama

Tarnów

Anusia piękna fryzurka:tak::tak::-D:-D:-DSlicznie Ci
dziewczynki zazdroszczę ogrodów, mnie zostają bratki na oknie:eek::eek::eek::eek:

a po badaniu ok. To znaczy nie jest lepiej niż było ale nie jest gorzej, całość trwała około 40 minut, dużo zdjęc i przy cewnikowaniu Doma trochę płakała:eek::eek::eek:
ale lekarz radiolog był rewelacyjny, tłumaczył cierpliwie i był bardzo delitkatny i szybko poszło...super że juz po:-(

reklama
Anneczka fryzurka naprawdę ładna.Mam jeszcze Twój pojemniczek.;-)
Moje dziewczyny ok.Emilka już chodzi do żłobka i jest bardzo zadowolona.Madzia grzeczna.Teraz dużo czasu spędzamy na dworze. Obuie zdrowe i oby tak zostało.

Ja dawałam Emilce królika(Hubert z pracy skądyś przywoził).Jadła i już(ani nie pluła ani się nie zachwycała).Gotowałam zupki dość wcześnie, choć na początku były słoiczki.

Postanowione?Jutro w 3 słońcach?

Hejka ale cudnie na polu zyc nie umierac:rofl2::laugh2:
Agunia ciesze sei ze sie nie pogorszyło to anjwazniejsze a badanie jak badanie do przyjemnych nie należy:-(
Agawa ja na poczatku dawałam słiczki a późneij gotowałam ale moejmu moej gotowanie nie podpasowało:no::eek: i rujnował nam kieszenie;-):-D
teraz zjada i takie i takie:tak:
Labe dzisiaj ci zrobił Mikołajek od nauki;-)

Beti oj bedzie ci pieknie pachniec za oknem:-)
uwielbiam zapach maciejki :-) Mam nadzieje, że mi zakwitnie ładnie, narazie ma z dwa cm ;-)

Agawa ja na poczatku dawałam słiczki a późneij gotowałam ale moejmu moej gotowanie nie podpasowało:no::eek: i rujnował nam kieszenie;-):-D
;-)
u nas było to samo, jak gotowałam to prawie nie jadła a słoiczki to na metry szły :-D

Moje dziewczyny ok.Emilka już chodzi do żłobka i jest bardzo zadowolona.Madzia grzeczna.Teraz dużo czasu spędzamy na dworze. Obuie zdrowe i oby tak zostało.

Postanowione?Jutro w 3 słońcach?
Super, że dziewczynki zdrowe :-)

Agunia całe szczęście, że już po wszystkim :tak:
Crunch ale się uśmiałam :-D Najbardziej podobała mi sie ta pani co próbowała zaparkować i ta co wjeżdżała w bramę :-D:-D

Ostatnia edycja:
pogoda super
właśnie wyrzuciłam męża i dzieci na świeże powietrze :-D
mrowa znam ten ból
człowiek nagotował a i tak słoiki musiał kupić :tak:
beti mnie rozbawiła jeszcze ta co pakowała zakupy do auta :-D
dana super, że dziewczynki zdrowe
a pogoda taka, że my też większość na polku - póki dzieci zdrowe;-)

Dzień dobry.
Co do chłopaków to Michał jeszcze trochę czasem kaszle, a Piotrek cały czas od wczoraj gorączkuje. Wczoraj spałam z nim i trzymałam mu kompres na głowie. Dochodzi do 40 stopni prawie. Po syropach mu na szczęście spada, ale nie do normalnego poziomu. Zobaczymy jak będzie jutro - nasza lekarka przyjmuje od 14:30.

agataxk Dobrze, że jest poprawa.

anneczka1983 Widać. Fajna fryzurka.

agunia271 Brawo dla dzielnej Domy. Brak zmian też jest dobry. Gdzie byłyście na badaniu na Nowym?

dana-news Super, że dziewczynki zdrowe.

dzięki za odpowiedzi :-) ja gotuje i smakuja na szczęście tylko od czasu do czasu mu te z mięskiem daje a carrefour i ellea odpada bo jakoś pewności co do nich nie mam ale przy burku sie zorientuję jeszcze ;-)

zmykam czytać :baffled: dziś klawiatura odpocznie bo dopiero zaznaczam co by tu na drugi rozdział pzepisać ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry