reklama

Tarnów

reklama
Witam

Beatta wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!!

Wszystkim cioteczkom dziekujemy za życzenia dla MAdzi.Kochane jesteście-tak rzadko tu bywam a jednak pamiętałyście o mojej córci ;)

Idę doczytać.

Matuś odkrył że takie coś ryczące za oknem to nie samolot, jak sądził do tej pory, tylko kosiarka. Teraz każe mi biegać po balkonie żeby mógł spokojnie poobserwować pana z kosiarką. A tam jest taki wiatr że aż koszmar.

hej dziewczyny :-)
agatax zdrówka - cieszę się, że już lepiej
współczuję tych zastrzyków
buziaki dla Amelki
agunia trzymam kciuki!
anneczka super fryzurka - bardzo Ci w niej do twarzy :tak:
ja dopiero się przymierzam do kupna kwiatów :baffled:
ania jak tam Piotruś?
anita osobiście staram się nie czytać nawet tego typu artykułów
bo zawsze są plusy i minusy
z dodatkowych szczepiłam R na meningo- i pneumokoki oraz HIb

miłego dnia!
i coś na poprawę humoru ;-)
Uwaga! kobieta za kółkiem - Ludzie, Śmieszne - Video w INTERIA.PL

Crunch z tymi szczepieniami dodatkowymi też są jazdy. Każdy lekarz mówi coś innego i w sumie trudno stwierdzić co jest dobre. Mi kilku lekarzy powiedziało że pneumo nie są do końca zbadane i trudno stwierdzić jakie będą konsekwencje za kilka lat. Inni z kolei uważają że to trzeba obowiązkowo zaszczepić. Innymi słowy cyrk na kółkach :/

Ania - jak tam Michałek?
Agawa - praca już napisana?

a co to już nikt kawy nie robi ?????????????? :szok:
no nie chciałam być nudna z tą kawą i czekałam aż ktoś inny postawi :-D praca nie tylko pierwszy rozdział :tak: ale jeszcze do poprawy ;-)
super fryzurka :tak: juz nie jak Cichopek :-D:-D:-D
:laugh2::laugh2::laugh2: jakbym moją mamę widziała :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
A my po kontroli i uszy są ok :-) zaliczyliśmy park jeszcze bo blisko już byliśmy ale poczytać nic mi się nie udało bo M marudził i musiałam spacerować :szok::-D więc do domku okrężną drogą :tak:

nie wiecie gdzie dostanę mięso królika lub jagnięcinę? byłam w bacówce ale nie mieli tylko udziec mrożony jagnięcy i to półtora kilo:szok: jak dla M to stanowczo za dużo :baffled:
w ogóle to gotowałyście czy słoiczki dawałyście swoim dzieciaczkom?

zmykam tworzyć dalej ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry