• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

Hejka!!!

Kasiu uuuu to pięknie w takim razie będzie weekend imprezowy:eek:
Karolciu kawka super:tak::tak:ja dla Wojtulka mialam taki niebieski komplecik, spodenki i kubraczek;-);-);-)
Na spotkanku super było:tak:jak zawsze:laugh2:

reklama
Witam.
O 23 miałam nadzieję na spokojną noc bo Piotrek był spocony, ale temperaturę miał 36,6. Niestety jak się przebudziłam o 2 i do niego poszłam to już było ponad 39. :wściekła/y: I po spaniu - trzeba było napoić, zapakować pyralginę, okłady na głowę. Zasnęłam pewnie po 3 jak już się trochę ostudził i zasnął. Może przynajmniej moje obliczenia się sprawdzą i to będzie ostatni gorączkowy dzień.

karolcia-83 Nie ma sprawy. Ale pyszności z rana.

I jak balowiczki? Odsypiacie pifffkowe? ;-)

Witam :-)

Karola bo ja nie byłam ;-)

Agunia dużo was było? ;-)

U mnie dziś spokój w pracy :-) Na egzaminie dziś nie siedzę ;-)O 12tej mamy zakończenie roku klas 3 :-) i weekend :-)

A ja poszukuję wdzianka na chrzest dla Dominika i normalnie beznadzieja. Są albo zimowe albo letnie. Jak już znajdę coś co mi się podoba to kosztuje ok 150 zł a to głupota bo takie ubranko to zwykle na raz. Znalazłam na allegro biały sztruksowy garniturek i kosztuje 65 zł więc cena jest niezła. Teraz czekam na wymiary. Jak coś to w Tarnowie jeszcze będę szukała.

Nie ma to jak chrzciny w zimie :-) Zapakujesz w kombinezon i z głowy :-D
W sumie to dziewczynkę chyba łatwiej ubrać :tak:

No i gdzie uciekłyście???
wink11.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry