• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

A ja poszukuję wdzianka na chrzest dla Dominika i normalnie beznadzieja. Są albo zimowe albo letnie. Jak już znajdę coś co mi się podoba to kosztuje ok 150 zł a to głupota bo takie ubranko to zwykle na raz. Znalazłam na allegro biały sztruksowy garniturek i kosztuje 65 zł więc cena jest niezła. Teraz czekam na wymiary. Jak coś to w Tarnowie jeszcze będę szukała.
sprawdź w sklepie na rogu Lwowskiej i Dąbrowskiego - ja tam kupiłam kaftanik i śpiochy białe, bo mi się te wszystkie garniturki nie podobały w sklepach, a tam mieli spory wybór strojów do chrztu

reklama
hej laseczki:-)
fajnie że spotkanie udane ale malutko malutko was było trzeba powtórzyć :-D

ja dziś pospałam do 9 :szok::szok::szok: z tym że po piątej miałam pobudkę ale oddałam dziecko tatusiowi i tak niedługo po tym musiał wstawać do pracy :-D
ale za to wczoraj nadrobiłam i mam ........... uwaga .............. 29 stron !!!!!!!!! :-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2: ale jestem nieskromna ;-);-);-)
dziś myślę zakończyć ten drugi rozdział i zostanie mi tylko zredagować całość i bibliografie zrobić :-) no a w następnym tygodniu zabiorę się za pozostałe :dry::evil:

Karolcia kawka super no w końcu ktoś się postarał oprócz mnie :happy: ja miałam kombinezon :tak: tylko że zima była ale i tak bym w pajaca ubrała bo jakoś tak mi się te pajacyki podobają a już półroczne to w garniturek :sorry:
Kasia i co namyśliłaś się :-D:rofl2:
anneczka1983 ale fajnie z tym wyjazdem masz :happy:
ania.chlopcy oby to był już koniec tych temperatur :no:
KasiaDe moja teściowa też ma urodzinki i to dziś :szok::eek:

chyba muszę jej coś sprawić ale pomysłu mi brak

dobra dziewczynki ja się po mału żegnam bo jeszcze muszę dopakować pare rzeczy :baffled: nie wiem gdzie bo torba już pełna :-D

lecę
h040.gif
i do skliknięcia we wtorek, trzymajcie za mnie kciuki ;-)

reklama
tak tak we 4:tak::tak::tak:
aaa Kasiu to już liceum kończy:tak::tak::tak:no tak za niedługo matury:-D:sorry:
Tak od 4 maja :tak:
ale za to wczoraj nadrobiłam i mam ........... uwaga .............. 29 stron !!!!!!!!! :-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2: ale jestem nieskromna ;-);-);-)
dziś myślę zakończyć ten drugi rozdział i zostanie mi tylko zredagować całość i bibliografie zrobić :-) no a w następnym tygodniu zabiorę się za pozostałe :dry::evil:
Kasia i co namyśliłaś się :-D:rofl2:
Jeszcze myślę :-D Moze dziś coś upiekę
000672828.gif
:laugh2:
Agawa - boska minka :evil::-D
Gratuluję rozdziału i trzymam kciuki za następne
upup.gif

dobra dziewczynki ja się po mału żegnam bo jeszcze muszę dopakować pare rzeczy :baffled: nie wiem gdzie bo torba już pełna :-D

lecę
h040.gif
i do skliknięcia we wtorek, trzymajcie za mnie kciuki ;-)
Trzymaj się Anusia
hejka.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry