reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

i własnie najbardziej tym sie martwie jak Doma pójdzie do nowej klasy...czy rodzice beda chetni organizować dzieciom wycieczki, wyjśćia...

reklama
Anita a nie lepsze coś w tym stylu? Karola nie miała czegoś takiego więc nie wiem jak się sprawdza :-)
628401180_1

arti_garbus_niebieski.jpeg

hop hop :-)

Pogoda paskudna ale u nas wesoło bo świętujemy imieninki;-)

anitami się opcja Kasi bardziej podoba, Zosia miała takie coś i bawi się tym do teraz:tak: pomyka już jak szalona a na początku pomagało w chodzeniu.

agataxa co z tym tuszem?

mrówadużo zdrowia dla mamy:tak::tak::tak:

aguniaminęłam się z Twoim S, ale ma czadową fryzurkę:cool2:

betiwspominałaś kiedyś o jakims sklepie gdzie są ładne filiżanki...gdzie to?
szukam na prezent...mamy wesele w obrządku grekokatolickim;-)
mrówaa ty ręczniki kupowałaś od razu z koszyczkiem jako komplet? czy sama dobierałaś?

Dziewczyny ja też bym chciała łezkę uronić na Dniu Matki w przedszkolu:sorry2:

wszystkiego najlepszego dla Zosi
rozyczka.jpg

ania zgadza się...to bardzo ważne jak rodzice są zgrani
anita my mieliśmy taki jeździk i byliśmy zadowoleni
ale to co wkleiłaś tez mi się podoba :tak:
K6670.jpg

madzik może w maxie coś ładnego znajdziesz?
na górze na stoisku są ładne filiżanki
ale nie wiem czy całe komplety...
ciekawe co taki mały dzisiaj ruch...czyżby ze względu na to, że sobota? :-D:-D:-D

hej laseczki:-)

wszystkiego naj dla Zosi

crunch możesz mi podesłać sprzedawcę do tego cuda bo mi się bardzo spodobało :tak:
kasiadove o obronę nie pytałam nawet bo mi zaraz z głowy wybiła :no: poczekam jak to oceni :tak:

Witam

Zosiu wszystkiego najlepszego!

Agawa życzę jak najszybszego terminu, żeby już było po wszystkim.
Crunch dzieci zdrowe?
Anita fajne te zabawki.Moja Emilka ma taki samochodzik-baw się tym do tej pory.
Ania moc atrakcji.Super.

Mieliśmy jechać do Krakowa na zakupy( Ikea i inne takie), ale zostaliśmy w domu bo nam się nie chciało ruszyć ;)

hej hej
dana dzięki:-) dzieciaki zdrowe więc jestem mega szczęśliwa
a jak Twoje słodziaczki?
szkoda, że się nie wybraliście...to pewnie ta dzisiejsza pogoda...
agawa, anita podaję pierwszy lepszy
link...poszperajcie za lepszą ceną ;-)
WESOŁY CHODZIK PCHACZ FISHER PRICE K6670 PROMOCJA (628099575) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

ja też lubię kupować zabawki...dlatego podpytywałam ostatnio co już macie upatrzone na Dzień Dziecka :tak:;-):-)
chociaż u nas tym razem będzie skromnie ;-)

Crunch raczej lenistwo :tak::cool2:.Cieszę się,że Twoje dzieci ok.U nas też w porządku.
Boję się już Madzi zostawiać na łóżku samej taka się ruchliwa zrobiła, a miłość siostrzana nadal kwietnie :-)

reklama
Czy ktoś był w Okunince lub Zwierzyńcu?chcemy tam jechać na wakacje i zbieram opinie o tych miejscach.Poczytałam na necie trochę i wydaje się fajnie, ale nie ma jak relacje znajomych.

Do góry