reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Tarnów

Hej dziewczynki :-) ale pogoda piękna :-)

Agunia Kasia rozumiem Was doskonale:tak: ( jeszcze dodatkowo właśnie czytam o takiej miłości że aż normalnie dech zapiera ) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::angry::angry:;-)

a my wczoraj zaliczyliśmy ZOO w Krakowie, tak spontanicznie wyszło ;-)

reklama
Witam :-)

Agatax dużo zdrówka dla Amelki :blink:

Anita ja nie wiem czy dotrę bo jutro w przedszkolu Dzień mamy ;-)
Nie ukrywam ze bardziej pasuje mi środa ;-)

Anneczka co za romansidło dorwałaś? :-D
Mi najbardziej szkoda że życie tak szybko ucieka a człowiek się szarpie o głupoty :wściekła/y:
Podobało się Marcelkowi w zoo?

Agawa pozdrowienia dla promotorki
patyk.gif

Witam porannie. Wczoraj wieczorem napisałam posta ale wcięło go. Ja zauważyłam że o dziwo jak spędzamy ze sobą dużo czasu tak jak teraz to kłóćimy się mniej niż jak Dawid chodzi do pracy. Agunia mam nadzieję że smutne dni szybko minął.

Witam :-)

Agatax dużo zdrówka dla Amelki :blink:

Anita ja nie wiem czy dotrę bo jutro w przedszkolu Dzień mamy ;-)
Nie ukrywam ze bardziej pasuje mi środa ;-)

Anneczka co za romansidło dorwałaś? :-D
Mi najbardziej szkoda że życie tak szybko ucieka a człowiek się szarpie o głupoty :wściekła/y:
Podobało się Marcelkowi w zoo?

Agawa pozdrowienia dla promotorki
patyk.gif
a dziękuję przekaże :-D:-D:-D
zapomniałam o dniu mamy :baffled: ale nic mi nie wiadomo o jakiejś imprezie szkolnej :szok: czyżbym nie została zaproszona :szok: może nie ma :szok:
Agunia no to co z jutrem? u was jest coś w szkole?

hej
wcięło mi posta na dobry początek dnia :dry:
agunia, kasia to ten weekend jakiś taki...u nas tez "burzowo";-):baffled:
agawa co to za babsztyl! ja bym się poskarżyła na nią...
anneczka ooooo...fajny wypadzik - gdzie zdjęcia?
(wysłałam Ci @)
agatax współczuję...zdróweczka dla Amelki - oby szybko przeszło
a rodzice...szkoda gadać
Reginę posłałam w tamtym tygodniu do akademii malucha
jakaś mądra mamuśka zostawiła dziecko z bólem brzucha i głowy, które zwymiotowało na sali a potem leżało do samego końca w kącie
Regina oczywiście przyniosła do domu...i zaraziła wszystkich
walczymy z bólem brzucha, gardła i mega katarem
głupota rodziców nie zna granic...szkoda, że to nie ja ją wtedy odbierałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Crunch, Agataxk to faktycznie macie. Kurcze, takich dzieci w ogóle nie powinni przyjmować do grup w których są dzieci. A rodzice ... im wygodnie bo przynajmniej mają problem z dzieckiem rozwiązny.

reklama
ANitaa tylko że ludzie różnie na to patrzą. My myślimy o naszych dzieciach które chore męczyłyby się tylko a inni ... wychodzą z założenia że jak dziecko się rozbawi to zapomni że coś mu dolega i choroba zniknie :/

Do góry