• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

Crunch współczuję choróbska :confused: Lepiej Wam? Jak tam u was po burzy? ;-)

Karolcia, Anita wierzcie że czasem trudno rodzicom podjąć decyzję :-( Oczywiste jest ze gdy dziecko gorączkuje, wymiotuje czy "szczeka" to się do przedszkola/żłobka nie nadaje. Ale czasem trudno podjąć decyzję czy katar to choroba? początek choroby? Czasem gorączka pojawia się wieczorem a rano jest ok.
Ja raczej z tych dmuchających na zimne i jak K niewyraźna to zlewam pracę i idę na L4. Niestety różnie w pracy bywa :confused: a nie każdy ma dyspozycyjną babcię :blink:

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu jak najbardziej masz rację. Dawida siostra ma dyspozycyjnych rodziców ale póki Daria nie jest na tyle chora że musi mieć antybiotyk to ona ją posyła teraz do szkoły a wcześniej do przedszkola. Ale pretensje miała jak Daria od kogoś się czymś zaraziła.

Hejka!!!

Edytka no to zdróweczka dla was:tak::tak::tak:oby szybciutko przeszlo wam:cool2:
Agatka u nas w szkole nic nie ma na dzień mamy:happy2::blink:niestety
ja raczej bede w tym parku;-);-)rzeczywiscie w srode załamanie pogody:dry:tez słyszalam:dry:
Ania ale supcio wycieczka....podobalo sie Marcelkowi?

Kasiu zgadzam sie z Toba...czasem rano ok. wszystko wychodzi w ciagu dnia..u mnie Doma miała ze dwa dni takie malutkie plamki...i na 3 wysypalo ja i ospa....a ja nic nie zauwazyłam czula sie ok.bylam nawet u lekarza stwierdzic czy to to...takze róznie bywa:baffled:

Hej.

U nas też piękna słoneczna pogoda. Tyle że wypady nad morze skończyły nam się na czwartku, bo od wieczora zaczeła gorączkować, pojechałam z nią do lekarza a od soboty dostała antybiotyk niestety temperatura nadal powyżej 38 a gardło całe zawalone łącznie z ropnymi naciekami więc dziś nas czeka kolejna wizyta:wściekła/y: A po powrocie trzeba będzie chyba iśc do jakiegoś laryngologa bo przecież się Julcia wykończy

Agunia moja Julcia też dużo wody pije a jak jechałyśmy to nad morze to na soczek nawet nie spojrzała
A jak tam twoje poszukiwania pracy dawno mnie nie było to nie wiem może coś znalazłaś

reklama
ania.chłopcy fajne to cudo tylko ta cena:szok:

Agatax dużo zdróweczka dla Amelci

Anneczka super że wypad się udał my co zaplanujemy to JUla nam choruje i ta jeździmyod dwóch miesięcy

Crunch dla Was też dużo zdróweczka

Rany ale mi się Jula rozkaszlała aż zwymiotowała:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry