reklama

Tarnów

Które nowe mamy, Mrówa? (ten nick naprawdę świetny ;-) )
bo cie pobije jak bedizesz sie dalej nabijac:-D:elvis::growl::ninja2:
Były dziewczyny z MC Nichol i Gekonek ale chyba tamte laski je wystraszyły bo juz od tamtej pory nie pisza :baffled: a szkoda ze sie boja takich popaprańców z nie wypażonym jezorem:dry:Myslałam ze ja jestem wredna ale te alski bija mnie na łeb i szyje:eek::oo::huh:

reklama
Mrówa, ale ja się nie nabijam, naprawdę mi się podoba! aż sama zazdroszczę że nie wymyśliłam sobie coś nowego :tak:

a to ja nowych nie czytałam w ogóle, może tam były bardziej związane? dziwne to MC, to jakieś anty-forum jest :confused:

Mrówa, ale ja się nie nabijam, naprawdę mi się podoba! aż sama zazdroszczę że nie wymyśliłam sobie coś nowego :tak:

a to ja nowych nie czytałam w ogóle, może tam były bardziej związane? dziwne to MC, to jakieś anty-forum jest :confused:
niewiem czy bardziej czy mniej bo nie czytałam ich postów.
a nick mozesz sobei zmienic jesli wystapisz z prosba do moderatora;-)
nowy Nick wymysliłam sobie an wasze forum;-):-D tutaj byłam wczesniej:tak:i nawet nie wiedziałam do czego sluzy i zarejestrowałam sie nei majac zamairu pisac bo miałam problem z Mel która jadła tylko cyca ale ajk widac zadomowiłam sie na dobre:-D
Nick powstał z tego ze do mnie mówiono mrówcia w szkole a ze mrówcia było zajete to wyszedł ten;-)

wiem że byłaś tu wczesniej, Mrówa lepsza niż Mrówcia ;-)

a w Temi jest jakiś artykuł o przedszkolu z Woli Rzędzińskiej i zdjęcie, czy to Melci? Ale Melika tam nie widzę.

zmykam, obiecałam Tymkowi wcześniej go dziś odebrać,

brmagdato u Was też impreza w sobotę?

aguniapiernik szybciutki jest:tak: ale mnie w smaku nie powala;-) za duży ze mnie ciasteczkowy potwór:sorry2:

witam zuzika:-)
a czemusz to mało z domu wychodzisz? tyle miejsca do spacerowania, nowy plac zabaw, ogródki działkowe:tak:

agataxnie taka duża impreza, tylko chcę się wykazać kulinarnie (a po co mi to)
:dry:

Karolina z Dominikiem jeszcze w szpitalu, czekają czy żółtaczka się pokaże. W sumie dobrze się czują:-)

reklama
ooo Madziku fajnie ze masz info od Karoliny:-)super ze u nich okej:-)
ja planuje do twojego piernikazrobic budyniowy krem czekoladowy i przełożyc go:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry