reklama

Tarnów

nawet najmłodszy syn mojej tesciowej , który nie je cist ostatnio go pożarł po prostu:-)

ja tez jestem ciasteczkowa i ciastowa:-) tyle że rzadko praktykuje:rofl2:

reklama
Miło się Was czyta. Tyle że strasznie trudno wbić się w temat bo znacie sie jak widac bardzo dobrze i macie duuuuużo wspólnych tematów..:zawstydzona/y:
Ehhh pamiętajcie że czytam co u Was.. ale mało piszę bo weny brak:zawstydzona/y:
Buziam wszystkie...

nawet najmłodszy syn mojej tesciowej , który nie je cist ostatnio go pożarł po prostu:-)

ja tez jestem ciasteczkowa i ciastowa:-) tyle że rzadko praktykuje:rofl2:

ojj dużo tracisz;-)
mi te piernik smakuje najbardziej z winną marmoladą z jabłek, nie wiem czy nie za mdły by był z masą czekoladową...

skończyłam juz piec!:-) sałatka i szynka w galarecie to już jutro:tak:

jakie tu słodkie tematy mniam :-)

Fajnie, ze u Karoli wszystko ok :-)
Nikia :szok: z tymi soplami to niebezpieczna sprawa ! Teraz trzeba chyba chodzić środkiem ulicy :rolleyes:
Witam nową mamusię :-)

Miło się Was czyta. Tyle że strasznie trudno wbić się w temat bo znacie sie jak widac bardzo dobrze i macie duuuuużo wspólnych tematów..:zawstydzona/y:
Ehhh pamiętajcie że czytam co u Was.. ale mało piszę bo weny brak:zawstydzona/y:
Buziam wszystkie...

hej słodziutka, nie zamartwiaj się, normalne że się znamy to trajkoczemy, ale Ciebie też uważnie czytamy (przynajmniej ja tak :tak:)

Agunia, nie mam tej gazety w domu, tylko mi mignęło.

ale słodkości piszecie, mniam mniam.

nikiaa jak się logistycznie organizujecie jak Ty w pracy?

słodziutkano znamy się długo ale każdy kiedyś był nowy:-)
pracujesz zawodowo? czym się zajmujesz?

reklama
madzik, pracuję na pół etatu, wtedy Tomek odprowadza i odbiera dzieciaki, ale to jest raz albo dwa w tygodniu, bo od lutego doszły mi tez nocki. spoko jest. poza pracą nie daję Natalii do żłoba i nie choruje mi często.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry