reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Witam!!!

Jaka pyszna kawka:-):-):tak::tak::tak:
Lenka miłej pracy:-D
Madzik miłej nauki:rofl2::rofl2::rofl2:
Danusia dalej się trzeba ubierać ciepło:rofl2:wczoraj popołudniu i ja zmarzłam:baffled:
Agatka smutne:zawstydzona/y:ale pewnie jak przyjdziesz to bedzie wesoła i rozbawiona:rofl2:
Crunch he he he:-D:-D:-D:-):-):-)mówisz że Reginka lubi palnąć coś:-pznam to skąds:-D:-D:-D
Agatka to próbuj zapisać Kubusia:-)

reklama
Dzień doberek :-)

Ale zapylacie z tymi postami ;-)

Moze pozniej uda mi sie dokładnie doczytac , narazie przeleciałam po łepkach :)

Dana ja tez wczoraj strasznie na spacerze wymarzłam , niby ciepło ale ten wiatr taki mrozny okropnie był ..brrrr

Madzikm co to za nauki zaczęłaś i gdzie ??

Agunia całkiem fajna ta praca , składaj CV i zobaczysz co sie z tego wykluje ;-)

Sliczne fotki w galeri , sodziutka miło Cie zobaczyc :-)

Dziewczyny czy dla dziecka trzeba kupowac bilet autobusowy ???
Oski jeszcze nigdy autobusem nie jechał i obiecałam mu ze sie dzisiaj przejedziemy :-)

Dzień doberek :-)

Dziewczyny czy dla dziecka trzeba kupowac bilet autobusowy ???
Oski jeszcze nigdy autobusem nie jechał i obiecałam mu ze sie dzisiaj przejedziemy :-)

beatta dzieci do 4 lat bezpłatnie ale musisz mieć przy sobie dokument urzędowy potwierdzający wiek dziecka (paszport, książeczkę zdrowia itp...)

he he dziewczyny przypomina mi to Dome jak byla mała..mama wzieła ja do Debicy:rofl2::rofl2::rofl2:byla zachwycona:-)Wojtus jechał juz z Muszyny do Krynicy w obie strony:tak:

reklama
tez mu sie podobało choc troszke sie bał:baffled::baffled::baffled:my juz na nogach od ranka bo w kosciele na 8.00 byłysmy dzis:rofl2:jeszcze dwa piatki nam zostały:-)

Do góry