reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
Dana i jak lepiej?
Beti Agunia ja tez ostatnio nie mam pomysłow i dzis znów tortilla;-)

Kondzirkowi wyszedł 10 zabek uffff i dziekit emu mielismy nocke okropna:no::wściekła/y:obudził sie o 12 i nie spał do 4:crazy: myslałam ze go przez okno wyrzuce:zawstydzona/y:Łuaksz zreszta tez:sorry2:
zauwazyłamz e teraz szykuja sie dolne 3:baffled: i andal daja mu do wiwatu bo jest strasznie amrudny:angry: a wieczorkiem idziemy an urodziny do kolegi Meli:tak:

Ja dostałam wczorja od Karolci mmsa ale nie umeim sciagac z aparatu na kompa a zapomniałm Łukaszowi powiedziec:zawstydzona/y::baffled:

Hej kobitki :-)
Crunch oj to boje sie podpasc ci:-p:-D
nie bój nic :-D:-D:-D:-D:-D
Crunch - zdrówka dla Reginki, chyba jakiś urok powinnaś odczynić :wściekła/y:
tylko jaki? ;-):-D:-D

Madzia a ta lecznica na Asnyka?
Myśmy sobie zaserwowali jesienią kuracje z pyrantelum ;-) (wtedy co K miała napady kaszlu i zgrzytała w nocy zębami). Dodam że w kale nic nie wyszło (podobno w większości przypadków nie wychodzi :confused:) Zgrzytanie nie wróciło, z kaszlem różnie bywa, ale zauważyłam że poprawił się K apetyt :tak:
też się zastanawiam nad kuracją... a ten lek to na które robale?

crunch Jesteś pewna? Bo mi się wydaje, że to już dawno zmienili i wystarczy oświadczenie opiekuna. (bo tak było jak zaczynały funkcjonować plastikowe dowody)
Moim nigdy nie woziłam dokumentów.
Ania - tak jest w regulaminie napisane - ale mnie się nie zdarzyło żeby sprawdzili

biedny Kondzik ale gratulujemy kolejnego ząbka :-)
dana jak samopoczucie?
ilaria fajne zmiany :-)
agatax co Ty za kołysanki masz w repertuarze?:szok::rofl2::rofl2::rofl2:

Reginka jakby trochę lepiej
nadal ma podwyższoną temperaturę ale nie narzeka już na brzuch i nóżki
więc nie wiem co to ma być :crazy:
niech zniknie tak szybko jak przyszło :-D:-D:-D

OOO Madzia biedactwo..kurcze to nieciekawa noc..no ale dobre że do przodu idzie wszystko:tak:i już niedlugo bedzie z głowy :sorry2:a niespanie w nocy jest okropne,ale fajnie ze wam sie imprezka szykuje wieczorna;-)

Madzia - gratulacje dla Kondzika:-)
Crunch - dobrze, że Regince się poprawiło:-) a kołysanki to może Ci kiedyś zaśpiewam:-D
a my dzisiaj na imieniny do rodziny:confused:

Madzia, oj współczuję nocki. U nas tez raz lepiej, raz gorzej, ale takich długotrwalych akcji nocnych nie mieliśmy. A z drugiej strony w buźce echo, więc może wszystko przed nami:baffled:

reklama
Kasiu fajne stwierdzenie:tak::tak::tak:Dominika aż 9 miesięcy miala echo w buzi:szok::szok::szok::szok:ale potem wyrosly jak grzyby po deszczu:-Di niezbyt bolesnie na szczescie:tak:bo balam sie hurtowej ilosci wychodzacej naraz:-p
my tez dzis wieczor wybywamy:-Dczylidzis wizytowo:rofl2:

Do góry