reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA ZOSI NA DRUGIE URODZINKI

happy-bday1a.gif

u nas od piątku jakaś awaria internetu
raz jest a za chwile znika :szok:
agunia wieczorek powiadasz?
wcześnie zaczęliście świętować Dzień Kobiet :-D:-D:-D
karola witaj w domku - czyli Mateusz jest wspaniałym braciszkiem :-)
przeraziłam się dzisiaj rano patrząc za okno:crazy:
wszystkiego dobrego dla Was dziewczynki
i430058.jpg

reklama
a co dzis porabiacie????
my idziemy do kościoła z Domą a potem bedziemy chyba spać:baffled:albo leniuchować taka pogoda koszmarna, że nic sie nie chce normalnie:baffled:

Witaj Agatko.
My dzisiaj pewnie też kościółek i my wybiaramy się na rancho roleskiego.. choć źle się czuje i nie wiem czy ja pojadę..
Taka pogoda za oknem że "chce się żyć" :eek::sorry:

Agawa to miłego studiowania :tak: A z kim Mikołajka zostawiasz?
agawa miłej nauki :-) z kim zostawiasz chłopaków?
z mężem urop wziął sobie ;-)
hej
na polku cudnie zaliczylismy 1,5h spacerek;-)i juz bazie sa na drzewach:rofl2:
no to zmarzną niestety a już tak pięknie było i wiosną pachniało :tak:
bialelaki.pl/effuniak2.wmv - fragment z Jak dobrze wyglądać nago. :-)
nie oglądałam odcinka bo przegapiłam a babeczka fajna prowadzący jakby mniej ;-)a kupiłam tzn zamówiłam w końcu na allegro sobie znalazłam chyba rozmiar ;-):tak:dzięki za rady wszystkie:-)
A my wczoraj spedziliśmy super wieczorek, bylo superowo:rofl2:
:-D:-) dzięki ;-);-);-)

Karola fajnie że już jesteś czekamy na foteczki :-)

wszystkiego najlepszego dla Zosi :-):tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry