reklama
madzikm
Mamy lutowe'07
hej!
Dziewczyny to co w środę do Monnari uderzamy?;-);-);-)
Godzinę spotkania w PZ może niech zaproponują mamusie dużej pracujące bo ja kończę już o 13:-)
Tak o 16?? później??
aguniakupiłam w Ravelu kurteczkę, taka sportowo - elegancka, w stylu safari. Fajne są w TOP Secret - bardziej eleganckie, w Reserved też.
W Capri typowo eleganckie do spodni z kantką.
W Maxie nic nie widziałam, poza Mohito.
Jakiej Ty szukasz?
crunch/agataxksiążkowo szereg szumiący powinien już być, ale martwiłabym się tym tak koło 5 lat;-)
można poćwiczyć w zabawie
Godzinę spotkania w PZ może niech zaproponują mamusie dużej pracujące bo ja kończę już o 13:-)
Tak o 16?? później??
aguniakupiłam w Ravelu kurteczkę, taka sportowo - elegancka, w stylu safari. Fajne są w TOP Secret - bardziej eleganckie, w Reserved też.
Jakiej Ty szukasz?
crunch/agataxksiążkowo szereg szumiący powinien już być, ale martwiłabym się tym tak koło 5 lat;-)
można poćwiczyć w zabawie

crunch
Fanka BB :)
hej!
Tak o 16?? później??
Jakiej Ty szukasz?
można poćwiczyć w zabawie![]()
właśnie o to chodzi, że Reginie pół roku zostało

no ale może faktycznie jeszcze się jej odmieni :-)
madzikm
Mamy lutowe'07
właśnie o to chodzi, że Reginie pół roku zostało
no ale może faktycznie jeszcze się jej odmieni :-)
no to jest aż pół roku a jakby co zapraszam na konsultacje..z grubym portfelem

beattapytałaś co studiuję...logopedię podplomowo. W Mościcach mam zajęcia. 2 lata.
Roboty sporo bo niemla każda sobota zajęta a w wakacje 2 tyg. turnus logop., ale mi się podoba i jestem zadowolona:-)
Jedna dziewczyna na rówieśniczym szczepiła na rota a mała i tak go załapała wiec nei jest powiedziane ze nei załapieTak wlasnie tez sie zastanawiamy. Dobrze ze napisalas o tym Prokocimiutroche to kasy kosztuje a lekarze nie wiedza czy doradzic czy odradzic tylko moja mowi ze poinformowac mnie musi ze jest taka szczepionka..i dogadaj tu sie..nie lubie wogole momentu szczepienia wiec chyba jednak sobie odpuszcze, a straszyc to wiadomo ze strasza. Na rotawirusa nie szczepilam a teraz non stop w tv reklama jakie to straszne jest jak dziecko zlapie i ze na pewno zlapie do 5 roku zycia.

Agata Crunch moja tez nie wymawia

dobre z tymi konbinerkami a ja pytałam o AM;-)
anneczka1983
Witam nową mamusię 
Crunch u nas na odsmoczenie jeszcze nie ma szans " mocio" to ulubiony przyjaciel i nie wiem jak to będzie bez niego - już się boję :/
a ja nie wiem czy Marcel się nadaje do PZ on chyba za mało kumaty na tamte zabwaki a basenu z piłkami nie lubi
kurcze dziewczyny nie wiem czy startować w konkursie paznokciowym dla początkujących co myślicie bo ja się trochę boję porażki nie cierpię przegrywać
Crunch u nas na odsmoczenie jeszcze nie ma szans " mocio" to ulubiony przyjaciel i nie wiem jak to będzie bez niego - już się boję :/
a ja nie wiem czy Marcel się nadaje do PZ on chyba za mało kumaty na tamte zabwaki a basenu z piłkami nie lubi

kurcze dziewczyny nie wiem czy startować w konkursie paznokciowym dla początkujących co myślicie bo ja się trochę boję porażki nie cierpię przegrywać

anneczka1983
tzn. robie paznokcie, potem fotki i wysyłam :-)
to Anneczka wysyłaj!!!!tzn. robie paznokcie, potem fotki i wysyłam :-)
reklama
anneczka1983
no chyba spróbuje