reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
hej!

Dziewczyny to co w środę do Monnari uderzamy?;-);-);-)

Godzinę spotkania w PZ może niech zaproponują mamusie dużej pracujące bo ja kończę już o 13:-)
Tak o 16?? później??

aguniakupiłam w Ravelu kurteczkę, taka sportowo - elegancka, w stylu safari. Fajne są w TOP Secret - bardziej eleganckie, w Reserved też.
W Capri typowo eleganckie do spodni z kantką.
W Maxie nic nie widziałam, poza Mohito.
Jakiej Ty szukasz?

crunch/agataxksiążkowo szereg szumiący powinien już być, ale martwiłabym się tym tak koło 5 lat;-)
można poćwiczyć w zabawie:tak:

hej!

Dziewczyny to co w środę do Monnari uderzamy?;-);-);-)

Godzinę spotkania w PZ może niech zaproponują mamusie dużej pracujące bo ja kończę już o 13:-)
Tak o 16?? później??

aguniakupiłam w Ravelu kurteczkę, taka sportowo - elegancka, w stylu safari. Fajne są w TOP Secret - bardziej eleganckie, w Reserved też.
W Capri typowo eleganckie do spodni z kantką.
W Maxie nic nie widziałam, poza Mohito.
Jakiej Ty szukasz?

crunch/agataxksiążkowo szereg szumiący powinien już być, ale martwiłabym się tym tak koło 5 lat;-)
można poćwiczyć w zabawie:tak:

właśnie o to chodzi, że Reginie pół roku zostało:crazy:
no ale może faktycznie jeszcze się jej odmieni :-)

właśnie o to chodzi, że Reginie pół roku zostało:crazy:
no ale może faktycznie jeszcze się jej odmieni :-)

no to jest aż pół roku a jakby co zapraszam na konsultacje..z grubym portfelem:rofl2::-D

beattapytałaś co studiuję...logopedię podplomowo. W Mościcach mam zajęcia. 2 lata.
Roboty sporo bo niemla każda sobota zajęta a w wakacje 2 tyg. turnus logop., ale mi się podoba i jestem zadowolona:-)

Tak wlasnie tez sie zastanawiamy. Dobrze ze napisalas o tym Prokocimiu:) troche to kasy kosztuje a lekarze nie wiedza czy doradzic czy odradzic tylko moja mowi ze poinformowac mnie musi ze jest taka szczepionka..i dogadaj tu sie..nie lubie wogole momentu szczepienia wiec chyba jednak sobie odpuszcze, a straszyc to wiadomo ze strasza. Na rotawirusa nie szczepilam a teraz non stop w tv reklama jakie to straszne jest jak dziecko zlapie i ze na pewno zlapie do 5 roku zycia.
Jedna dziewczyna na rówieśniczym szczepiła na rota a mała i tak go załapała wiec nei jest powiedziane ze nei załapie:baffled: moze tylko łagodniej przechodzic:baffled:

Agata Crunch moja tez nie wymawia:dry: gratulacje odsmoczenia u mnie Kodnzik sam sie odsmoczył po kupieniu nowego nie spodobał mu sie;-)
dobre z tymi konbinerkami a ja pytałam o AM;-)

Witam nową mamusię :D

Crunch u nas na odsmoczenie jeszcze nie ma szans " mocio" to ulubiony przyjaciel i nie wiem jak to będzie bez niego - już się boję :/

a ja nie wiem czy Marcel się nadaje do PZ on chyba za mało kumaty na tamte zabwaki a basenu z piłkami nie lubi :crazy:

kurcze dziewczyny nie wiem czy startować w konkursie paznokciowym dla początkujących co myślicie bo ja się trochę boję porażki nie cierpię przegrywać :rofl2:

Anneczka spróbuj co amsz do stracenia NIC a jak wygrasz bedziesz mieć satysfakcje:tak: a gdzie ten konkurs?
Ja tez sie bałam o odsaczanie meli ale ona sama to zrobiła:tak:

to moze u mnie spotkanie?hmmmm

reklama
Do góry