reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
czesc Becik....
Beatko to jakas imprezka sie wam szykuje??
wiesz co..w reserved byl jakis czas temu piekny, z czarnego sztruksiku ,drobnego..boski i swietnie odszyty..my mamy z tego marynarke, ale spodnie tez były;-)

Dziewczyny...jesteście doswiadczonymi mamusiami więc mam do Was pytanie....co radzicie....GDZIE RODZIĆ????stary czy nowy szpital.....chodzę do lekarza J.Gąciarza

Dzień dobry!!!:-)

Witam nową mamuśkę i życzę bezproblemowego porodu:-)

beattaw Mieszu widziałam gajerki. Dziś będę to zerknę i dam znać jeszcze:-)

mrowamówisz, że Leksvik lichy??? mi się tak podoba! myślałam o nim.
Dzięki za zaproszenie, na pewno skorzystam:-)jak będziesz miała kiedyś ochotę to daj znać;-)

nikiachyba czytałam tą książkę...lubię takie na faktach.
Polecam gorąco "Dziewczynkę w czerwonym płaszczyku" Romy Ligockiej:tak:

My raczej będziemy w zamku na chwileczkę bo mamy coś do załatwienia w okolicy, koło 16 myślę.

Musze sie chyba po mniescie przejsc i wtedy zobaczyc :-)

Agunia 2 imprezki sie nam szykuja : wesele i komunia

Becik ja Ci mleko smakuje to pij , ja nie cierpie mleka;-)

Dziewczyny...jesteście doswiadczonymi mamusiami więc mam do Was pytanie....co radzicie....GDZIE RODZIĆ????stary czy nowy szpital.....chodzę do lekarza J.Gąciarza

jak masz lekarza z nowego to ja bym radziła tam rodzić bo na starym to byś taka "niczyja" leżała - tak mi się wydaje.
Na nowym personel niezbyt miły, naprawdę wredne pielęgniarki noworodkowe - niektóre. Warunki porównywalne, to nie hotel w końcu;-)

reklama
Do góry