reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
mówi mi pliska chce ogladac milość....
Agatka bardzo chętnie zawsze się wybiore na ciuszki:tak::tak::tak:;-);-)
Beti to bedziesz miec impre do 23 pewnie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

moje dzieciaki już śpią a najstarsze ogląda mecz :tak:
anneczka sypiesz kawałami, że hej :-D:-D:-D
beti no ładnie Kubuś baluje :-)
mrowa to o której nas zapraszasz? ;-) i do której (to chyba ważniejsze pytanie :-D:-D:-D)
serial się skończył to mogę posiedzieć :-p

reklama
Wow, ale produkcja! Udało się przebrnąć, uff

Dziewczyny...jesteście doswiadczonymi mamusiami więc mam do Was pytanie....co radzicie....GDZIE RODZIĆ????stary czy nowy szpital.....chodzę do lekarza J.Gąciarza

Becik, tam gdzie przyjmuje Twój lekarz:tak:Ja rodziłam i na starym i na nowym - nie narzekam ani na jeden ani na drugi, ale na nowym trafiły mi się super położne i rodzinny poród taki jak należy.

bo potem to już tylko dzidziuś i forum, dzidziuś i forum, dzidziuś i forum , zero czasu dla siebie :-D

:-D:-D:-D

w jakim kolorze mi byłoby dobrze??? ;-)

Ja wybieram ten co Anneczka - w płomienie:tak::-)

choć jeden lekarz to ma z trupimi czachami:szok:

Jest co wspominać po operacji;-):-D

i bardzo dobrze bo dzieci mają syndrom białego fartucha:-(

Psy zachowują się tak samo ;-) Przynajmniej mój;-)

Dana jednak jutro wychodzi bo Madziulka musi brac antybiotyk 5 dni :-(

:-(No ale dobrze, że już wychodzą!

Do góry