reklama
crunch
Fanka BB :)
agataxk
crunch
to już lepiej idź klepać...krem oczywiścieok. nie będę Cię szokować![]()

ania.chlopcy
Dobry wieczór. 
madzikm Fajny nowy suwaczek i fotka. Tak, w miarę się trzymają - postawiłam im w piątek bańki bo coś im katar zaczął się rozkręcać i jakiś kaszelek. Ale na szczęście przeszło. Tyle, że na razie wziewów im jeszcze nie odstawiam.
agataxk Skoro później jest dobrze, to chyba trzeba wziąć Amelkę na przetrzymanie. Wysoka pannica z niej.
beti801 Ja polecam Bioparox. Minus - jest na receptę, bo to antybiotyk miejscowy. Ale skuteczny i już dwa razy się nim ratowałam. (przy początkach gardła i grudniowym mega katarze)
crunch Gratulacje dla Igorka za osmoczanie.
agawa25 Zdrówka dla Kubusia.
karolcia-83 Zdrówka dla Dominisia.
becik14 Witaj na forum.
Jesteś teraz jedyną mamusią jeszcze w dwupaku.
beatta Proste, tradycyjne garniturki, ale chyba dla trochę wyższych mieli w Niespodziance. Możesz też popatrzeć na ul.Św. Ducha w sklepie firmowym Cariny Kupiłam tam Michałowi spodnie na następną zimę. Kompleciki chłopięce widziałam ale nie wiem jak z rozmiarami. Za to bardzo dużo było ładnych kostiumików dla dziewczynek. (zwykła tkanina, sztruks w całkiem rozsądnych cenach, bo promocje)
No to na razie tyle.
I czytam dalej.
madzikm Fajny nowy suwaczek i fotka. Tak, w miarę się trzymają - postawiłam im w piątek bańki bo coś im katar zaczął się rozkręcać i jakiś kaszelek. Ale na szczęście przeszło. Tyle, że na razie wziewów im jeszcze nie odstawiam.
agataxk Skoro później jest dobrze, to chyba trzeba wziąć Amelkę na przetrzymanie. Wysoka pannica z niej.
beti801 Ja polecam Bioparox. Minus - jest na receptę, bo to antybiotyk miejscowy. Ale skuteczny i już dwa razy się nim ratowałam. (przy początkach gardła i grudniowym mega katarze)
crunch Gratulacje dla Igorka za osmoczanie.
agawa25 Zdrówka dla Kubusia.
karolcia-83 Zdrówka dla Dominisia.
becik14 Witaj na forum.
beatta Proste, tradycyjne garniturki, ale chyba dla trochę wyższych mieli w Niespodziance. Możesz też popatrzeć na ul.Św. Ducha w sklepie firmowym Cariny Kupiłam tam Michałowi spodnie na następną zimę. Kompleciki chłopięce widziałam ale nie wiem jak z rozmiarami. Za to bardzo dużo było ładnych kostiumików dla dziewczynek. (zwykła tkanina, sztruks w całkiem rozsądnych cenach, bo promocje)
No to na razie tyle.
I czytam dalej.
Massiek
Nie ale jej koleżanka pracowała u mnie w przedszkoluCześć!
Dana pracuje w przedszkolu?
reklama
ania.chlopcy
nikia Jak można mieć dowolny to kupuj.
Hmm, chyba nie chciałabym mieć bliższych kontaktów z lekarzem z czaszkami. 
dana Trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie Madzi.
agawa25 Niezłe terminy. Ale jakoś mnie to nie dziwi.
Słyszałam o coli - wielu lekarzy ją zaleca. Tylko przy wymiotach to jeszcze trzeba pamiętać żeby pić małymi łykami.
kasiadove Czytałam
agunia271 Dwójka w takim wieku - szok.
anneczka1983

mrowa1 Ja byłabym chętna, no ale wiadomo.

dana Trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie Madzi.
agawa25 Niezłe terminy. Ale jakoś mnie to nie dziwi.

kasiadove Czytałam
agunia271 Dwójka w takim wieku - szok.

anneczka1983

mrowa1 Ja byłabym chętna, no ale wiadomo.