reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

agawa to zakupki udane :rofl2:
jaki fotelik kupiłaś?
a zwykły drewniany taki ze stoliczkiem :-) żeby mi się w kuchni zmieścił bo mam bardzo malutką ;-)
dziś się już w nim karmiliśmy :tak: ale malutko bardzo je ten mój Mikołajek pół słoiczka to max :baffled::dry:

mrowa1 i jakie mleczko dajesz teraz Kondzikowi? modyfikowane czy zwykłe?
kasiadove wrzuć przepis na to ciastko co nas częstowałaś u siebie na piffkowym ;-) zrobiłabym na jutro ale nie wiem co dokładnie tam było i jak ten krem zrobiłaś :tak:

reklama
a zwykły drewniany taki ze stoliczkiem :-) żeby mi się w kuchni zmieścił bo mam bardzo malutką ;-)
dziś się już w nim karmiliśmy :tak: ale malutko bardzo je ten mój Mikołajek pół słoiczka to max :baffled::dry:

mrowa1 i jakie mleczko dajesz teraz Kondzikowi? modyfikowane czy zwykłe?
kasiadove wrzuć przepis na to ciastko co nas częstowałaś u siebie na piffkowym ;-) zrobiłabym na jutro ale nie wiem co dokładnie tam było i jak ten krem zrobiłaś :tak:
chyba wiem jaki :tak:
kasia ja też chcę przepis - bardzo smaczne było i wygląda na całkiem prosty do zrobienia (nie myśl sobie, że tylko 3 bit będzie w naszych przepisach;-))

Crunch widzę, że spotklałas mojego męża na mieście i nawet mu zdjęcie zrobiłaś :-D:-D
Właśnie siedzę z farbą na włosach. Na szczęście tym razem wszystko było... chyba :-D

Dodałam do przepisów zapiekankę mojego P ;-)
Prosta i smaczna, w razie jakby mąż nic nie upolował na obiad przepis bedzie jak znalazł :-D

Ostatnia edycja:
Beti801 super przepis :tak: ja ziemniaczków nie gotuje wcześniej ale dłużej trzymam w piekarniku ;-);-);-)

co tu tak pusto przecież słonko zaszło już
392.gif
to chyba już nie spacerujecie

ale się rozpędziłam 10 okien umyłam - zostało mi 2 na poddaszu i dwa malutkie :-)
Wow zaszalałaś :szok::-D

Nie wiem czy "to" się do przepisów nadaje :-D
Kupuję krem "Karpatka" przyrządzam jak na opakowaniu, do tego dodaję jeden budyń. Potem wszystko razem miksuję z 1/2 kostki masła (tak jest w przepisie na opakowaniu kremu) ;-) Układam warstwę herbatników - potem krem i znów herbatniki i krem. Na wierzch herbatniki jeszcze raz :-D
A zainspirował mnie ten przepis http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis34104.html
Dodałam do przepisów zapiekankę mojego P ;-)
Prosta i smaczna, w razie jakby mąż nic nie upolował na obiad przepis bedzie jak znalazł :-D
Jestem pod wrażeniem tej zapiekanki i ślinka mi cieknie :tak:

Ostatnia edycja:
ja już posprzatalam....:tak::tak::tak:nawet odkurzylam:tak::tak::tak:strasznie fajne jest tez rafaello na krakersach:tak::tak::tak:krem z karpatki można wykorzystać plus kokos..i dziewczyny te moje rożki...chyba są dobre, a bardzo proste i szybkie;-)

reklama
jeszcze tylko pranko sie pierze:tak::tak::tak::tak:, na jutro obiadek gotowy:tak:a Slawek jutro o 14.00 jedzie do Rzeszowa składac wystawe..i pewnie wroci wieczór:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry