reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
bo ja Ci powiem że jak wczoraj W tak kaszlał okropnie, to sobie przypomnialam co Nikia mówiła, przykryam ich i okno otworzyłam ...i pomogło

hej wszystkim :)

u nas noc też okropna - kazel, " piki " i gorączka 38,7 , już zadzwoniłam po Agasiową i myślę że też na anty się skończy

co do spotkania to nadal nie wiem co mam robić - doradźcie :sorry2:

Anuisia jechac jechać:tak::tak::tak:i sie troszke rozerwać:tak::tak::tak:
Edytko a możxe ten anty niebardzo dobrany?? ja najbardzie przy Domie ten summammed chwaliłam, to anty o przedłużonym działaniu dawka co 24/h

mnie się Edytka wydaje ze jak bedziesz je jeszcze przez jakis czas stosowac to te infekcje ustąpią...i mimo wszystko leiej wziewy niz anty przynajmniej dla Reginy;-)

reklama
anneczka zdrówka dla Marcelka
i o której masz wizytę? to jest Wasza lekarka?
ona przyjeżdża do wszystkich dzieci, czy tylko do "swoich" ?
ja się zastanawiam czy nie skontrolować dzieci
dzisiaj podałam 7 dawkę antyb, jak myślicie?
tak w ogóle to Igor ma augmentin (bo miał gorsze gadło)
ale teraz zaczyna tak kaszleć jak Regina :angry:
madzik odnośnie naszej lekarki (N) - ciężko mi powiedzieć
kilka razy leczyliśmy bez antybiotyku (wziewy, bactrim, eurespal)
ale moje dzieci ogólnie chorowite więc statystykę zawyżają :tak:

Do góry