reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
no smakołyki pyszne :-)

crunch, ale własnie za duzo kawy piję ostatnio ;-)
ale napiłam się Orsalitu, bo zalega w apteczce i łykłam Kalipoz ;-)

Agawa suoper ze dzieciaki zdrowe :tak: mzoe to byc zabek lub pleśniawka:-p jak wyjdzie za pare dni tzn ze macie zabka;-)
Anita udanych łowów:tak:
Crunch to zaden problem chyba ze pojedziemy ponad stan co;-)w końcu to tylko kawałek nie;-)ale wy sie ochorujecie:no::wściekła/y:ale Niki nie bedize wiec spokojnie sei zmiescisz ... w bagazniku;-):-D zartuje
Anneczka zdrówka dla Marcelka ja bym pojechała :tak:
Nikia szkoda ze nie bedziesz:-(

reklama
Juz wrocilam i powiem ze jestem w szoku. W zyciu bym nie poprosila o taki rozmiar w sklepie gdyby nie Ania..i rzeczywiscie niebo a ziemia jaka różnica:tak::tak::-)
bylam w swicie w sumie tylko i byl 1 biały biustonosz w moim rozmiarze i na szczescie mi sie spodobal a 65 ani jednego bo tez bym sprobowala..:szok:
tak to same 75 i 80 i dziwic sie ze kobiety chodza w zle dobranych biustonoszach. :baffled:W takich sklepach powinny pracowac kobiety co sie na tym znaja i po wymierzeniu doradza.

zdrówka dla chorowitków:tak:

Do góry