reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

Cześć!
Imprezka udana - ale to było pewne:tak:
Danusia, witaj i życzę duuużo zdrowia dziewczynkom:tak:
Madzik, słyszałam że Budzyń jest bardzo dobrym okulistą. Wiele dobrego słyszałam też o Chwaliszewskim.
Anita, a nie lepiej na Allegro sprzedać?

reklama
Witam dziewczynki :)

wczoraj mi się coś z laptopkiem porobiło i dopiero dziś mężuś mi zrobił format a czemu dopiero dziś a to temu że wczoraj jak wyjechał z domu o 14 to wrócił dopiero dzisiaj o 16 :-):-):-) (mieli taki męski alkoholowy ;-) wypadzik) :tak:

Dana bidulko ale Was strasznie trzymają te choróbska :-( - dobra decyzja z tym wyjściem bo tak to pewnie Madzia by znowu cosik złapała :tak:
Agunia ale mieliście fajny wypadzik - sto lat nie byłam w skamieniałym :tak:
Agawa zdrówka dla babci :-(
Agatko ale poszalałaś w ogrodzie fiu fiu

Cześć!
Imprezka udana - ale to było pewne:tak:
Danusia, witaj i życzę duuużo zdrowia dziewczynkom:tak:
Madzik, słyszałam że Budzyń jest bardzo dobrym okulistą. Wiele dobrego słyszałam też o Chwaliszewskim.
Anita, a nie lepiej na Allegro sprzedać?

wystawilam go, ale kto wie czy ktos kupi..:baffled: dlatego chcialam w komisie zapytac bo moze byloby szybciej..

Witam wieczorkiem :-)

Dana no super ze jesteście :-) Zdrówka dla dziewczynek :-) i niech będą grzeczne zeby mamusia mogła na forum popisać ;-)

Madzik teraz nie byłam u okulisty ale od lat chodzę do Tarkowskiego. Moze jakieś krople nawilżające pomogą? :-) Przykro mi
[*] Zosia juz zdrowa?

Agunia fajny wypadzik :-)

Crunch nie znałam tej księgarni - dobre ceny mają :tak:

Widzę że zrobiłyście skok na obuwniczy :-D Karola na jesienne jeszcze się załapała ;-)

zakupy butowe na topie. :-)
Moim wyciągnęłam buty z jesieni lub spadkowe. ;-)
Pewnie jutro/ pojutrze zrobię porządny przegląd i jakby co to wracając z przedszkola pójdziemy kupić nowe.

Dobranoc

Witam dziewczyny

Madzikm - ja na razie nie zamawiam, bo muszę iść do sklepu i sprawdzic kolory podkładów - dla mnie to nie taka pilna sprawa więc jak chcesz i masz kogoś to zamów - bo ja będę później zamawiała.
Wrzosy sadziłam w nasłonecznionym miejscu i bardzo ładnie rosna już od 3 lat.
Dana - dobrze, że już wróciłyscie:happy2:
Agunia - fajny wypadzik:-)

Fajnie, że zakupy bucikowe udane u mnie Amelka też załapała się na jesienne więc zakup trzewiczków mi odpada.
Ale beznadziejna pogoda - dobrze, że przynajmniej ciepło. Amelka dzisiaj mega nie humorze poszła dzisiaj do przedszkola - bo niewyspana :confused: - ja zreszta też.

reklama
hello
ja też niewyspana jestem okropnie :baffled: to że Mikołaj się budził to nic ale pół nocy pisałam :tak: i tak nie zdążę już na tą sobotę z tym pierwszym rozdziałem ale nadgoniłam sporo ;-) a teraz mocną kawkę idę sobie strzelić i mam nadzieję że drzemkę w dzień też mi się uda zaliczyć :sorry2:

Do góry