reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
generalnie, to fajnie ze was znalazlam, u mnie z natem na chacie lipa calkowita, moze w tym tygodniu nam zainstaluja, ale pewnosci nie ma, wiec juz wiem gdzie mam powrocic gdy juz wszystko bedzie hulalo jak tralala

witam
Rano zimnica, a po południu słoneczna pogoda.
Zarejestrowałam dzisiaj chłopaków na kontrolę do pulmonologa za tydzień i wypisałam urlop. :tak: (jedziemy do teściów na Święta) A jutro i pojutrze jestem sama w pracy - mam nadzieję, że będzie spokojnie.:nerd:

crunch Moje kartki świąteczne jeszcze w kiosku. ;-) (kilka tradycyjnych wysyłam)

karolcia-83 Hmm, nie rozumiem. W przypadku gdy między rodzicami jest konflikt serologiczny to standardowo w ciąży kilka razy sprawdza się poziom przeciwciał. Po porodzie, jeśli dziecko ma "Rh-" to dostaje się zastrzyk z immunoglobulin. I tak za każdym razem. Ja sobie wpisałam do książeczki grupy krwi chłopaków. (szpital nie wpisywał, bo do oficjalnego wpisania sprawdza się dwa razy)

mrowa1 Zdrówka dla Melci.

monikb Jeśli to ty, to to nie my. ;-);-);-);-);-)

No ja mysle ze powrócisz corko marnotrawna:tak::tak::tak::tak:
Madzia fajnie ze Melcia dobrze;-);-);-)
Anitka gratuluje zakupu i niech sie spisuje wózio;-);-);-)
A ja drugie okienko też umyłam :-Di teraz druga firanka sie pierze:laugh2:zaraz jeszcze odkurzaczem przejade:rofl2:
na drugim spacerze byliśmy i kupiliśmy czape:laugh2:basebalówe:-)a Doma na polko sobie poszla na chwilke:laugh2:mąż mnie pocieszył ze dzis wróci bardzo pozno:eek:

reklama
Do góry