reklama
ania.chlopcy
Fanka BB :)
witam
Rano zimnica, a po południu słoneczna pogoda.
Zarejestrowałam dzisiaj chłopaków na kontrolę do pulmonologa za tydzień i wypisałam urlop.
(jedziemy do teściów na Święta) A jutro i pojutrze jestem sama w pracy - mam nadzieję, że będzie spokojnie.
crunch Moje kartki świąteczne jeszcze w kiosku. ;-) (kilka tradycyjnych wysyłam)
karolcia-83 Hmm, nie rozumiem. W przypadku gdy między rodzicami jest konflikt serologiczny to standardowo w ciąży kilka razy sprawdza się poziom przeciwciał. Po porodzie, jeśli dziecko ma "Rh-" to dostaje się zastrzyk z immunoglobulin. I tak za każdym razem. Ja sobie wpisałam do książeczki grupy krwi chłopaków. (szpital nie wpisywał, bo do oficjalnego wpisania sprawdza się dwa razy)
mrowa1 Zdrówka dla Melci.
monikb Jeśli to ty, to to nie my. ;-);-);-);-);-)
Rano zimnica, a po południu słoneczna pogoda.
Zarejestrowałam dzisiaj chłopaków na kontrolę do pulmonologa za tydzień i wypisałam urlop.
(jedziemy do teściów na Święta) A jutro i pojutrze jestem sama w pracy - mam nadzieję, że będzie spokojnie.
crunch Moje kartki świąteczne jeszcze w kiosku. ;-) (kilka tradycyjnych wysyłam)
karolcia-83 Hmm, nie rozumiem. W przypadku gdy między rodzicami jest konflikt serologiczny to standardowo w ciąży kilka razy sprawdza się poziom przeciwciał. Po porodzie, jeśli dziecko ma "Rh-" to dostaje się zastrzyk z immunoglobulin. I tak za każdym razem. Ja sobie wpisałam do książeczki grupy krwi chłopaków. (szpital nie wpisywał, bo do oficjalnego wpisania sprawdza się dwa razy)
mrowa1 Zdrówka dla Melci.
monikb Jeśli to ty, to to nie my. ;-);-);-);-);-)
Agunia271
Agunia z dzieciaczkami
No ja mysle ze powrócisz corko marnotrawna

Madzia fajnie ze Melcia dobrze;-);-);-)
Anitka gratuluje zakupu i niech sie spisuje wózio;-);-);-)
A ja drugie okienko też umyłam
i teraz druga firanka sie pierze
zaraz jeszcze odkurzaczem przejade
na drugim spacerze byliśmy i kupiliśmy czape
basebalówe:-)a Doma na polko sobie poszla na chwilke
mąż mnie pocieszył ze dzis wróci bardzo pozno

Madzia fajnie ze Melcia dobrze;-);-);-)
Anitka gratuluje zakupu i niech sie spisuje wózio;-);-);-)
A ja drugie okienko też umyłam
i teraz druga firanka sie pierze
zaraz jeszcze odkurzaczem przejade
na drugim spacerze byliśmy i kupiliśmy czape
basebalówe:-)a Doma na polko sobie poszla na chwilke
mąż mnie pocieszył ze dzis wróci bardzo pozno
Agunia271
Agunia z dzieciaczkami
ania _chlopcy jak mam to rozumiecmialam nadzieje ze natrafie na jakies inne fajne laski a to znowy wy
![]()
a to dlatego że my jestesmy po prostu najfajniejsze lachy pod sloncem

ania.chlopcy
Fanka BB :)
ania _chlopcy jak mam to rozumiecmialam nadzieje ze natrafie na jakies inne fajne laski a to znowy wy
![]()
No właśnie - to znowu my.

Od nas się nie można uwolnić.

Jak tam Zuzia?
reklama