reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
witaj monik, kopę lat :-) jak Wam się mieszka? Zuzia chodzi do przedszkola?

wiecie co, przed chwilą młody człowiek zadzwonił do drzwi, a gdy otworzyłam, spytał czy są rodzice :-D:-D:-D

Natalia kaszle :baffled:

Hejka!!!!

mysmy pospacerowali dziś prawie 4 h:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok::szok:
byliśmy na pizzy we frazesie, Wojtulek jadl az uszy mu sie trzesły:eek::eek::eek::eek:Doma hamburgera i fryty wsunęla:rofl2::rofl2::rofl2:potem na kawke poszłysmy, ;-);-);-)i jeszcze na spacerek...w Domu byłam o 14.00 dopiero:eek:ale mysle że moze pojdziemy jeszcze:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Edytka bardzo bardzo chetnie:eek:W pyta gdzie Regina i Igorek i choćmy do nich:-D:-D:-D:-D:-D:baffled::baffled::baffled: a co bedziesz w Kraku kupować?? Ikea???

przechoruje bez lekarza, bo to tylko katar z nosa do gardła spływa, tylko ja jutro do pracy, a Nat musi do żłoba pójść.

nieźle pochodziliście ;-) i wyżerka super :-)

Nikia uważaj na to....mój Wojtek mial to samo, byłam u lekarki bo kaszlał na mokro coraz bardziej, dała mi syropy, nic nie pomogły, wymiotował ...i zdecydowalam sie pójsc po antybiotyk...teraz je juz prawie tydzien, ale kaszel przeszedl niecałkiem i katar tez...wiec obserwuj Nat./bo taki niby zwykły katar a róznie to bywa:baffled::baffled::baffled:

mam nadzieje że sie nie gniewasz...nie chce Cię straszyć tylko tak mówie zebys uwazała, bo W byl caly czas osłuchowo czysty:baffled::baffled::baffled:jeszcze wiecie co...wczoraj mi sie wyrwał na chwilke..i kawałek pobiegł..i kurcze tak sie zozkaszlał ze zwymiotował mi w sklepie:baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry