reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

o kurcze mniam mniam jaka piękna:-D:-D:-D:-Dśliczna po prostu:laugh2::laugh2:
ja własnie W rosołkiem karmiłam i caly do przebrania bo popuścil sobie...jeszcze mu się taie chropowate placki po wewnętrznej stronie ud zrobiły:szok::szok::szok:i placze ze piecze...narazie alantanem posmarowałam:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
witam
kupiłam w Boti takie adidaski Piotrusiowi. Wczoraj wieczorem jeszcze zmierzyłam im sandały z ubiegłego roku i na razie są OK - palce jeszcze nie wychodzą, chociaż dużo nie brakuje. Może wystarczą.

agawa25 Przykro mi. :-(

agunia271 Ja lubię białą. A pod jasne rzeczy powinno się raczej stosować cieliste staniki. Beż beżowi nie równy. ;-) No i jeszcze kremy i róże. ;-) (nie lubię, ale jeden w Intimo mierzyłam i też muszę go sobie odnotować.;-) A występuje jeszcze w niebieskim kolorze

anitaa84 Fajnie Oskarek się wyłożył.

anneczka1983 Piotruś waży nie wiele więcej. (pewnie 1 kg nie będzie)

Ania fajne buciki a i ta firma jest spoko:tak: kupowalam juz butki Walky;-)

A Piotrus którego się urodził? bo cos mi sie wydaje ze w okolicach dnia moich urodzin:-)

Ostatnia edycja:
Ania fajne buciki a i ta firma jest spoko:tak: kupowalam juz butki Walky;-)

A Piotrus którego się urodził? bo cos mi sie wydaje ze w okolicach dnia moich urodzin:-)
31 maja

a staniczek ten różowy na dole stronki tej co podałaś mi sie podoba:tak: chociaz tez nie przepadam za rożowym ale jest ładny
właśnie jego mierzyłam i się zastanawiałam. Bo to taki delikatny róż i też mógłby być pod jasne bluzki, chociaż raczej nie zupełnie cienkie.

Witam wieczorkiem :-)
Myśmy dziś z Karola zaliczyły Wałową - łatwo nie było ale butki kupione :-)
Spotkałyśmy panią ze żłobka - wychwaliła Karolkę - pękłam z dumy :zawstydzona/y::-p

Anita ale fajny luzak z Oskarka :-)

Ania fajne butki, staniczek też niczego sobie ;-)

Anneczka wysoki chłopczyk z Makiego :-)

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkiem :-)
Myśmy dziś z Karola zaliczyły Wałową - łatwo nie było ale butki kupione :-)
Spotkałyśmy panią ze żłobka - wychwaliła Karolkę - pękłam z dumy :zawstydzona/y::-p

Anita ale fajny luzak z Oskarka :-)

:-) luzak wlasnie rozwala zabawke.. tłucze jedna o druga..obie plastikowe a huk:szok: chyba ma nerwa hehe

to fajnie ze zakupki sie udaly:-):-) a pani wychowawczyni co by miała nie chwalić jak Karolinka taka grzeczna:tak:;-)

mojemu dziecku strzelają kości tzn stawy..czy któras z Was sie z tym spotkała u niemowlaka? :eek:
zaznaczam ze nie w biodrach tylko łopatki, ramiona, stopy..

reklama
hej!

wreszcie kompa dorwałam, tylko śpimy w domu:-D

agawawyrazy współczucia:-(

crunchsuper te butki, aż żałuję, że Z już w 5 par zaopatrzona:sorry:

anitaja nic nie wiem o strzelaniu. Fajny luzak z Osarka.
Na Radłów to chyba autem jeździcie, nie? bo kiedyś pisałaś o spacerku ale chyba nie na piechotę?:szok:
kupiłaś tą sukienkę? jaki stanik do niej?

danamy dobrze znamy Lipnicę i faktycznie moc atrakcji w Niedzielę Palmową:tak:

aniawyobraź sobie jak mnie zrobili w konia ze stanikiem w tym outlecie na Krakowskiej:eek: kupiłam jeszcze w tamtym roku ten rozmiar co mi wymierzyłaś (tak myślałam, że ten) i idę teraz po taki sam rozmiar a babka mi mówi, że nigdy takiego nie mieli, tylko 5 cm więcej w obwodzie:eek: no to noszę większy jednak. Jeszcze ciaśniejszy by mi chyba rowki wyżłobił:-D

Nasza niedziela częściwo na policji bo laska mi zarysowała samochód i zwiała:baffled: już 2 razy byłam w drogówce po notatkę ze zdarzenia i ciągle mnie odsyłają:wściekła/y:

Do góry