reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

kasiadove no i jak w parku? sama byłaś?

ja po próbie już ale nie będę o tym pisać :baffled: zamieszanie niezłe a ja wyrodna matka bo nic się nie udzielam :baffled: :szok:

z koszulą macie rację :tak: wezmę na przebranie bo na obiedzie to wiadomo :eek:

zaczynam dziś trzeci rozdział :hmm::hmm::hmm: trochę mi się nie chce no ale chociaż ze dwie książki trzeba :sorry:

reklama
Agunia271 doczekałaś się na tego kuriera? ja sie troszkę zasiedziałam w szpitalu :tak:u Kajtusia ;-)
anitaa84 no to pięknie z tą zupką cię urządził :sorry: musisz próbować w końcu zaskoczy :tak:
mrowa1 nie doszło :no: jak możesz to wyślij jeszcze raz :sorry:

Bąbelek właśnie zasnął ale codziennie budzi sie w nocy i rzuca sie i placze..coś te zeby nie moga mu sie przebic:-( juz ma uniesione dziąsła i zmienione calkiem a ząb nie potrafi się przebic..każdy jak to widzi to sie dziwi bo kolezanek dzieci jak maja takie dziasła to juz za 2-3 dni wychodzi zab a moj ma ponad miesiac juz takie..tak jakby stanał w miejscu..:eek: nawet Agasiowa ponad miesiac temu wpisała ze juz ma zęba bo mówi ze sie na dniach wyrżnie a tu tyle czasu i nic..juz druga dolna jedynka tez sie tak zrobila i tez nie potrafi sie przebic od 2 tyg..mozliwe zeby to trwalo tak długo?
Anita mój tak ma ze jak widac juz zeba pod dziasłem to dopiero po miesiacu mu sie wyrznie a przez ten czas jest nie do zniesienia:no::eek:

reklama
Do góry