reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
Hej dziewczynki

MICHAŁKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Ale śniadanko :-)
Agawa - fajnie, że zakupy udane :-)
Kasia - napewno Karolinka będzie dzielna :-)
Kasiade - ja ogólnie się nie boje i wszystko robię bez znieczulenia bo nie lubię ja mi tak twarz paraliżuje :-)

a moja od poniedziałku do przedszkola ma iśc - zobaczymy jakie cyrki rano będą :confused:

Amelka - bardzo dobrze- dzisiaj nawet miała wyjatkowo dobry humor rano i była bardzo grzeczna - tzn. ubrała się, uczesała i nawet zęby umyła bez narzekania :-)
i zapałała jakąś nagłą miłością do kanarka i wszędzie jej musze nosić klatkę a ona mu wszystko opowiada - zreszta kanarek odwzajemnia miłość bo tylko do niej przylatuje a jak ja go wołam to olewa :-)

Kasia powodzenia u dentystki :-)
ja też się muszę wybrać ale jakoś czasu brak i chęci :zawstydzona/y:

odnośnie mleka to mam na kartce napisane bebilon comfort :baffled: myślałam że to pepti dla alergików a teraz to już zgłupiałam całkiem :baffled: po za tym to dziecię mi marudzi i (.) mnie boli więc na pewno dziś się nie odstawimy:dry:
mrowa1 ja byłam z M i nawet dało się coś przymierzyć :tak:
Agata nieciekawie może byc po takiej przerwie a wie już że wraca do przedszkola

dobra zmykam tworzyć dalej jeszcze około 14 stron :-)

Kasiade - ja ogólnie się nie boje i wszystko robię bez znieczulenia bo nie lubię ja mi tak twarz paraliżuje :-)
ja tez bez znieczulenia z tego samegow zgledu nielubie ebzwładnosci po znieczuleniu:-p
Agawa własnie jade z przyszła bratowa do galerii debickiej wiec jest szansa ze cos kupie :tak: a i zabieram Kondzia;-)
a cod o trutki to aj nie moge jej wysypac bo Dudus by ja zaraz wyjadł:baffled::confused:

Madzia, Ty też widzę odważna kobitka jesteś:tak:
Byliśmy niedawno w Galerii Dębickiej - całkiem sympatyczny sklep:tak:

Witam

Aniu i Michałku wszystkiego najlepszego dla Was!!!!
Agunia dobry pomysł na wieszak ;) :tak:
Kasia nogi Cię nie bolały po tak długim spacerku?
Madzia dzis będę miała już fotelik.Kurier dzwonił,że będzie około 14.00.
Anneczka a gdzie siedzieliście na tym przystanku?Zupełnie nie zauważyłam.
Anita u mnie to normalne - pobudka co 2h.

reklama
ja tez bez znieczulenia z tego samegow zgledu nielubie ebzwładnosci po znieczuleniu:-p
Agawa własnie jade z przyszła bratowa do galerii debickiej wiec jest szansa ze cos kupie :tak: a i zabieram Kondzia;-)
a cod o trutki to aj nie moge jej wysypac bo Dudus by ja zaraz wyjadł:baffled::confused:
to udanych zakupów :-) co do trutki to racja :tak:nie pomyślałam :-p

Do góry